Pak €75 extra op Rusland Kroatië

Gaston Dupont
06.07.2018

De vierde kwartfinale is er een tussen gastland Rusland en Kroatië, wie plaatst zich voor de volgende ronde? Bij Betsson kunnen nieuwe spelers uit Nederland terecht voor een 100% promo tot €75. Hieronder bespreken we de wedstrijd Kroatië Rusland en leggen we de voorwaarden van deze bonus uit.

Nieuwe wedders ontvangen 100% tot €75 bij Betsson

  • Klik hier op de foto of banner van Betsson en registreer je.
  • Stort vervolgens minstens €10 via iDeal, Mastercard, Visa, Paysafecard.
  • Wil je de maximum bonus? Stort dan min €75.
  • Vrijspelen kan door je bonus 10x in te zetten.
  • Alle weddenschappen van min 1.50 odd tellen mee.
  • Je krijgt een maand om hier aan te voldoen.

Voorbeschouwing Rusland Kroatië

Rusland won twee groepswedstrijden en verloor enkel van Uruguay. In de vorige ronde wachtte Spanje hun op. Rusland begon defensief en speelde enkel op de counter. Die aanpak loonde want ze dwongen verlengingen en penalties af. Kroatië was superieur in hun WK groep, maar in de daaropvolgende wedstrijd tegen Denemarken was het andere koek. Ook hier kwamen er penalties aan te pas om te kunnen door stoten naar de kwartfinale. Volgens de Bet sites is Kroatië de favoriet en krijgt een odd van 2.26 voor winst. Rusland volgt met een notering van 3.90 en een draw na negentig minuten is 3.10.

Wil je via de Betsson App gokken op Rusland die zich plaatst voor de volgende ronde, dan levert dit je 2.39 op. Kroatische kwalificatie krijgt een quotering van 1.58. Uit onze ervaringen blijkt dat je weddenschappen bij Betsson betrouwbaar zijn en dat ze heel veel doen om hen bestaande wedders tevreden te houden. Zo zijn er geregeld goede promoties en is er ook een promotion of the day. Wie denk jij dat zal winnen? Waag je kans en hopelijk brengt je bet je geluk.

Over de auteur