Rusland Saoedi-Arabië: 1 goal levert € 50 op!

Gaston Dupont
12.06.2018

Het moment waar al de voetballiefhebbers naar uitkijken start met Rusland Saoedi-Arabië. Het WK kan eindelijk van start gaan, en talrijke bookmakers hebben fantastische promoties ontwikkeld. Ook Circus heeft met de Super Odds van de dag een fantastische actie. Als gastland Rusland of Saoedi-Arabië minstens eenmaal scoren, krijg je een odd van 5.00. Hieronder bespreken we de actie en geven we een voorbeschouwing op Rusland Saoedi Arabië.

Actie Rusland Saoedi Arabië

  • Klik hier op de Circus button of foto en registreer je account
  • Zowel Nederlanders en Belgen kunnen zich hier inschrijven.
  • Stort vervolgens met iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Ga vervolgens naar de promotie Super Odds.
  • Klik op minstens 1 doelpunt en krijg de odd van 5.00.
  • De maximale bet voor deze super Odd bedraagt €10.
  • De gemaakte winst wordt uitgekeerd in cash geld.
  • De promotie is slechts eenmaal geldig per speler.

Voorbeschouwing Rusland Saoedi Arabië

De openingswedstrijd van dit WK is Rusland tegen Saoedi-Arabië en beide landen hebben kansen om te winnen. De laatste internationale wedstrijd die Rusland heeft gewonnen, was een jaar eerder tegen Nieuw-Zeeland. Dit is buiten de oefenwedstrijd tegen Dynamo Moskou gerekend. Nadien volgden vijf verliespartijen op rij en dit tegen Portugal, Mexico, Brazilië, Frankrijk en Oostenrijk. Verleden week werd wel 1-1 gelijkgespeeld tegen Turkije. Russische winst tegen Saoedi-Arabië heeft een notering van 1.44 volgens WK bookmakers.

Als Saoedi-Arabië wint, dan krijg je quotering van 9.00. De Bet sites dichten ze weinig kansen toe, maar in de oefeninterlands werd nipt verloren en dit tegen Frankrijk en Duitsland. Enkel tegen Peru en België werden ze overklast. Tussendoor haalden ze wel twee overwinningen en dit tegen Algerije en Griekenland. Deze wedstrijd kan alle kanten uit en we raden je zeker aan om een gokje wagen op Saoedi Arabië. Kijk ook op bookmakers vergelijken als je alle bookmakers en promoties wenst te zien. Daarom, bet nu bij Circus op minstens 1 doelpunt en verdien €50 cash. Veel succes!