Inzetten op Rusland Turkije en krijg tot €150 extra

Gaston Dupont
05.06.2018

Rusland speelt een laatste oefenwedstrijd tegen Turkije ter voorbereiding van het WK Voetbal in Rusland. De afgelopen internationale oefenpotten van Rusland waren geen succes en ze hopen om tegen Turkije weer aan te knopen met een zege. Bet777 biedt voor deze wedstrijd en aan nieuwe spelers uit Nederland en België een welkomstbonus aan van 100% tot €150. Hieronder leggen we uit hoe je recht hebt op die bonus en geven we een voorbeschouwing op Rusland Turkije.

Bet777: 100% tot € 150 extra

  • Klik hier op de banner van Bet777 en meld je aan.
  • Stort vervolgens via o.a. iDeal of Bancontact.
  • Je bonus wordt verhoogd met 100% tot max € 150.
  • Speel vervolgens je bonus driemaal rond.
  • De minimale odds dienen 1.70 te zijn.
  • Dit kan in een tijdspanne van 30 dagen.

Voorbeschouwing Rusland Turkije

Rusland speelde een paar internationale topwedstrijden en werd telkens overklast. Het is geen schande om te verliezen tegen Brazilië met 0-3 of door de boot in te gaan met 1-3 tegen die andere topfavoriet Frankrijk. Wel was de verliespartij tegen Oostenrijk, niet gekwalificeerd voor het WK, niet ingecalculeerd. De WK bookmakers verwachten echter wel dat Rusland zal winnen tegen Turkije en geven daarom een odd van 2.05 aan de Russen.

Turkije heeft een notering van 3.80 voor deze wedstrijd. Dit is een heel mooie odd, vooral als je weet dat Turkije al 5 matchen niet meer verloren heeft. In die 5 matchen werd tweemaal gewonnen en driemaal gelijkgespeeld. De gelijke spelen eindigden alledrie op 2-2. Er is een grote kans, dat ook er in deze match meer dan 3 doelpunten zullen vallen en als je daarop wenst te wedden, krijg je een odd van 2.30. Wil je de odds van alle bookmakers vergelijken, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op bookmakers vergelijken of onze voetbal gokken sites.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Wedden Rusland Turkije

Over de auteur