Wedden op Rusland Turkije? Doe dit dan nu bij Mr Green!

Peter Groen
12.10.2018

Ben jij geïnteresseerd om te gokken op Rusland Turkije of bijvoorbeeld te wedden op Roemenie Servie of een ander duel dan hebben we nu een mooie tip voor jou in petto. Wed bij Mr Green, je krijgt dan namelijk als nieuwe Nederlandse klant € 50 gratis na je eerste € 20 weddenschap! Hoe deze actie in zijn werk gaat lichten wij toe in dit artikel en ook blikken we kort vooruit op het duel van de Turken tegen de Russen.

Hoe krijg ik € 50 gratis bij Mr Green?

Allereerst dien je je aan te melden als nieuwe klant bij Mr Green. Dit doe je door op een van de aanmeld buttons op onze site te drukken. Vervolgens maak je een storting. Mr Green behoort tot de Bookmakers met iDeal maar je kunt bijvoorbeeld ook storten met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en zelfs met PayPal! Erna dien je je eerste weddenschap te plaatsen van € 20 of meer op een enkelvoudige of combinatieweddenschap met een minimale totaalquotering van 1.80. Vervolgens krijg je, ongeacht het resutlaat 2x een € 25 Free Bet van Mr Green Nederland. Deze Free Bets kun je vervolgens binnen 7 dagen inzetten op enkelvoudige weddenschappen met een minimum odd van 1.80 en alle winst is zonder voorwaarden voor jou! Een super actie van een van de beste Betting Sites Nederland.

Quoteringen Rusland Turkije en andere duels

Rusland verraste op het WK en is de Nations League ook uitstekend begonnen met een 1-2 overwinning in Turkije en een 0-0 gelijkspel tegen Zweden. De vraag is of de Russen dit een vervolg kunnen geven in eigen huis tegen de Turken. Turkije ontbrak op het WK en verloor zoals eerder gezegd reeds in eigen huis van de Russen. Toch won het van Zweden met 2-3 eerder deze week en zou een overwinning direct groepsleiding betekenen. De quotering voor winst van 4.00 voor de Turken is dan ook een leuke weddenschap. Ga je voor gelijkspel? Dan is de quotering 3.30 en winst van de Russen levert je een quotering van 2.00 op. Om de Mr Green Free Bets te ontvangen mag je een inzet plaatsen op elk duel naar keuze. Onderstaand zie je alvast de andere opties die je zoal hebt dit weekend.

Polen Italie Wedden