Wedden op Schalke – Mönchengladbach, de Bundesliga begint weer!

Jeroen van den Berg
06.01.2020

Na drie weken zonder Duits voetbal trapt de Bundesliga af met een heerlijke wedstrijd tussen Schalke en Mönchengladbach. Komt de top 5 dichterbij elkaar te staan?

Mönchengladbach tweede met 2 punten achterstand op Leipzig

Het verschil tussen de nummer vijf Schalke en koploper Leipzig bedraagt 7 punten. Tussen Mönchengladbach en Schalke zitten slechts 5 punten. Daarmee is deze wedstrijd gelijk een hele belangrijke. Verliest Mönchengladbach dan kan Leipzig uitlopen een een sprong richting het kampioenschap maken. Ook zal Bayern hiervan willen profiteren aangezien zij slechts 2 punten achter Gladbach staan. Als Schalke wint dan is het onderlinge verschil tussen Gladbach en Schalke slechts 2 punten en de kans is groot dat Gladbach dan de tweede plek af moet staan aan Bayern. Om dit te voorkomen zal Gladbach dus voor de winst spelen. Terwijl er van de laatste drie wedstrijden slechts één werd gewonnen, zien we bij de bookmakers dat de voorkeur uitgaat voor de thuisploeg de winst pakt ten koste van Mönchengladbach .

Ook Schalke heeft moeite om te winnen

Net als Mönchengladbach heeft Schalke van de laatste drie wedstrijden er slechts een weten te winnen. Schalke profiteert ervan dat ook de concurrenten punten verspelen. Alleen Bayern heeft de laatste drie wedstrijden negen punten gepakt en is daarmee dus iets uitgelopen. Als Schalke wint, voert het de druk op bij Dortmund dat op evenzoveel punten staat. De laatste wedstrijden loopt het dus wat moeizamer bij Schalke. Er werd gelijk gespeeld tegen Freiburg en Wolfsburg en ondanks een rode kaart werd mer met tien man gewonnen van Frankfurt. Wat kan Schalke doen tegen Gladbach dat dus op de tweede plaats staat? We hebben goede odds voor deze match gevonden bij Bwin bonus. Als je eerst wat meer wilt weten over deze bookmaker dan raden we je aan om onze Bwin ervaringen even door te lezen. 

 

odds bundesliga schalke monchengladbach

©Bwin

De odds voor deze heerlijke Bundesliga wedstrijd

We zien bij Bwin gelijk dat ondanks de tweede positie, Mönchengladbach  toch het onderspit moet delven als we de odds er bij pakken. Schalke dat thuis speelt krijgt bij deze bookmaker de voorkeur. Daarom krijg je dus extra betaald als je inzet op Mönchengladbach wint. Voor Schalke wint staan de odds nu op 2.35. Een gelijkspel staat op 3.60 keer je inleg en Mönchengladbach Gladbach wint, dan krijg je hier 2.70 keer je inzet voor terug. Het verschil tussen beide ploegen is dus niet erg groot in de odds, we kunnen dus zeker een spannende wedstrijd verwachten. Wil jij van deze goede, hoge odds gebruikmaken? Via de link hieronder ga je direct door naar Bwin. 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.