Topwedstrijden in Italië dit weekend!

Jeroen van den Berg
26.06.2020

Vanavond trapt Juventus het Serie A weekend af tegen Lecce maar met AC Milan – Roma, Parma tegen Inter en Napoli – SPAL zijn er nog veel meer mooie wedmogelijkheden. We bespreken ze hier!

Nummer 2 Lazio komt in actie op zaterdag

Er zijn drie wedstrijden op zaterdag. Buiten Brescia tegen Genoa en Cagliari-Torino zal de meeste actie toch wel te vinden zijn rond Lazio tegen Fiorentina. Niet alleen is Lazio in een heftige titelstrijd verwikkeld met Juve, ook Fiorentina kan zomaar een paar plaatsen stijgen bij een goed resultaat. Lazio heeft vier punten achterstand op Juventus maar er zijn nog 11 wedstrijden te spelen dus er is nog van alles mogelijk. Er heeft bij Lazio wel een ware slijtageslag plaatsgevonden. Deze maand zijn er maar liefst vijf spelers langdurig geblesseerd geraakt waaronder Danio Cataldi en Luiz Felipe, Ricardo Kishna is bovendien geblesseerd. Dan zijn er ook nog eens vijf spelers die bij een eerstvolgende kaart geschorst zijn. Problemen dus voor coach Simone Inzaghi. Desondanks geven de goksites Nederland de favorietenrol aan Lazio met een notering van 1.58 tegenover 5.65 voor Fiorentina.

De odds bij AC Milan – AS Roma

Op papier een schitterende wedstrijd tussen de nummer zeven Milan en nummer vijf Roma. Wie van deze teams kan volgend seizoen Europa in? Alleen een top zes kwalificatie zal zorgen voor het laatste Europese ticket en dus gaan de beide partijen vol voor de winst in deze onderlinge strijd. Milan staat negen punten achter Roma maar heeft Napoli op slechts vier punten hoger staan. De odds bij Speedybet zijn voor beide ploegen nagenoeg gelijk. Voor winst van AC Milan in San Siro krijg je 2.70 terwijl AS Roma op 2.55 staat. Een overwinning geeft 3.45. Wil je nu meer weten over deze bookmaker en de bonus die we zo bespreken, lees dan alvast onze Speedybet review.

speedybet ods serie a dit weekend

© Speedybet

Napoli tegen SPAL en Parma – Inter

Napoli verdedigt koste wat het kost de zesde plek tegen SPAL en doet er alles aan om op de zesde plek te staan. SPAL vecht tegen degradatie en verloor kostbare punten tegen Cagliari op dinsdag. Napoli wist wel met 0-2 te winnen van Verona. Voor SPAL wordt het gat met de plekken 17 en 18 steeds maar groter. Brescia, de nummer 20 van de Serie A staat op een punt achterstand. De fans lijken meer en meer rekening te houden met rechtstreekse degradatie. Zit er een wonder in tegen Napoli in Napels? Als we de bookmakers moeten geloven, wint Napoli. Je krijgt 1.28 voor een Napolitaanse overwinning wat natuurlijk wijst op hoge odds voor SPAL (10.50)

Parma – Inter Milan is een speciale wedstrijd. Inter Milan kan dichterbij nummer twee Lazio komen en Parma kan zomaar eens over AC Milan springen. De verschillen in de Serie A zijn zeer klein en daarom kan elk punt een verschuiving op de ranglijst betekenen. Bij Inter Milan zien we dat publiekslieveling Stefano Sensi aan de kant staat en ook Matias Vecino en Marcelo Brozovic geblesseerd zijn, Milian Skriniar is geschorst. Ook Parma kan niet beschikken over vier spelers. Roberto Inglese moet zelfs vrezen tot het einde van het seizoen niet meer in actie te kunnen komen. Inter Milan is favoriet voor de overwinning met odds van 1.60 tegenover 6.05 voor Parma. Als kers op de taart hebben we ook de Speedybet bonus voor je klaar staan. Laten we die er snel eens bijpakken.

Extra wedplezier met de Speedybet bonus!

Je krijgt nu een bonus tot maar liefst €200 bij Speedybet. Als je €20 of meer stort krijg je 100% van je storting als bonus, De voorwaarden bij deze bonus zijn bovendien nog eens erg gunstig. Je krijgt 60 dagen de tijd om je bonus 16 keer rond te spelen op odds hoger dan 1.80. Er komt genoeg voetbal aan deze maanden om dat waar te maken. Pak de Speedybet bonus dus snel en verdubbel je eerste storting!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.