Zet in op Servië Brazilië en krijg €75 extra

Gaston Dupont
26.06.2018

In groep E hebben de meeste ploegen nog kans om door te stoten naar de volgende ronde. Brazilië, Servië en Zwitserland zullen strijden voor 2 plaatsen, terwijl Costa Rica op zoek gaat naar de eerste punten op dit WK. Nieuwe spelers uit Nederland hebben ook recht op de Betsson Bonus van 100% tot €75. Hieronder bespreken we deze welkomstbonus en hebben we een voorbeschouwing op zowel Servië Brazilië en Zwitserland Costa Rica.

Betsson voor nieuwe spelers: 100% tot €75

  • Schrijf je in bij Betsson door hier op de banner of Betsson foto te klikken.
  • Stort minimaal €10 via Visa, iDeal, Mastercard, Paysafecard.
  • Voor de maximum bonus dien je minstens €75 te storten.
  • Om je bonus vrij te spelen dien je 10 maal je bonus in te zetten.
  • Alle weddenschappen met noteringen van 1.50 tellen mee.
  • In totaal krijg je 30 dagen de tijd om hieraan te voldoen.

Voorbeschouwing Brazilië Servië

De groepsleider Brazilië had het de voorbije wedstrijden niet makkelijk tegen Zwitserland en Costa Rica. Toch staan nu op 1 in hun groep met 4 punten. De tegenstrever van vandaag Servië staat derde met 3 punten na winst tegen Costa Rica. In hun vorige partij werd nipt verloren van Zwitserland. Als Servië nog wil doorstoten naar de volgende ronde, dan zullen ze Brazilië moeten verslaan. De sportweddenschappen sites verwachten dat Brazilië deze wedstrijd zal winnen en zo eerste eindigt in hun groep. De odd voor Braziliaanse winst is 1.53, terwijl Servië slechts 6.80 krijgt. Kan Neymar nog een gooi doen naar de WK topscorer titel? Waag je kans, want de odds staan hoog nu.

Voorbeschouwing Zwitserland Costa Rica

Zwitserland speelde verrassend sterk tegen Brazilië en ook tegen Servië ontgoochelden ze niet. Toch werd gewacht tot in de slotminuten om de winning goal te maken, waardoor Zwitserland met vier punten op de tweede plaats staat in groep E. Costa Rica heeft geen kans meer om zich te plaatsen, maar ze kunnen wel de eerste punten pakken op dit WK. De Bookmakers Nederland zoals Betsson verwacht dat Zwitserland deze wedstrijd zal winnen en krijgt dan ook een odd van 1.75. Als Costa Rica een gelijkspel uit de brand kan slepen dan krijg je een notering van 3.40.

 

Over de auteur