Zet in op Servië Zwitserland en krijg tot €100

Gaston Dupont
21.06.2018

Voor de wedstrijden Servië Zwitserland en Nigeria IJsland heeft BetFIRST een bonus van 200% tot max €100 voor nieuwe klanten uit Nederland en België. Hieronder geven we een voorbeschouwing op beide wedstrijden en lichten we de stappen toe, zodat je recht hebt op de BetFIRST Bonus.

Hoe krijg ik de € 100 van BetFIRST

  • Klik op deze pagina op de logo of banner van Betfirst en registreer je.
  • Stort via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard of een overschrijving.
  • Zodra je min €50 stort, ontvang je al de max bonus van €100.
  • Speel je bonus en storting driemaal rond op odds van + 1.40
  • De totale tijdmarge die je hiervoor krijgt is 30 dagen.

BetFIRST is een fantastische bookmaker en je kan er alles over lezen in onze BetFIRST ervaringen. Als je je liever onmiddellijk registreert, dan kan je hieronder op de button klikken.

Voorbeschouwing Servië Zwitserland

Deze wedstrijd Servië Zwitserland kan alle kanten uit. Servië heeft al drie punten op zijn conto staan en kan het wat voorzichtiger aanpakken. In de vorige wedstrijd werd Costa Rica voortdurend gedomineerd, maar het kanon van Mitrovic stond toen nog niet op scherp. De WK bookmakers dichten beide ploegen bijna net zoveel winst toe en dat kan je zien aan de odds: 2.80 voor Servië en 2.90 voor Zwitserland. Als beide ploegen elkaar in evenwicht houden, levert je dat 3.10 op.

Voorbeschouwing Nigeria IJsland

Nigeria moest duidelijk de wet van de sterkste ondergaan tegen Kroatië en werden op alle vlakken gedomineerd. We verwachten eigenlijk veel meer van hun en het Afrikaanse land wil zijn rug rechten en dit bewijzen tegen IJsland. Via de BetFIRST app kan je zien dat er ook in deze match weinig verschil is op de odds. IJsland krijgt 2.75 en Nigeria 2.85 voor winst. Ietwat verrassend toch, want IJsland speelde sterk en sleepte een draw uit de brand tegen Argentinië.

 

Over de auteur