Standard Sevilla: €10 Free + €25 cashback

Gaston Dupont
28.11.2018

Standard Luik heeft een moeilijke opdracht met de Spaanse competitieleider die op bezoek kom in de Europa League. Standard Sevilla beloofd een schitterende wedstrijd te worden met veel doelpunten. Circus heeft voor dit duel een promotie tot €25 aan Cashback. Bovendien krijgen nieuwe klanten uit België en Nederland gratis €10. We leggen deze promoties hieronder uit en blikken vooruit op dit Belgisch Spaans duel.

Sevilla Standard € 25 Cashback

  • Klik hier op de banner of foto van Circus en log in.
  • Plaats een weddenschap  van min € 5 op de wedstrijd Standard Sevilla.
  • De 1/X/2 bet dient in cash, pre match en enkelvoudig te zijn.
  • Bevestig ook je deelname aan deze promotie op je wedticket.
  • Als je bet verliezend is, krijg je tot €25 Free Bet terug.
  • Deze Free bet mag je inzetten op een evenement naar keuze.
  • Enkel de nettowinst wordt uitbetaald op je account.

Nieuwe wedders ontvangen: € 10

De Free Bets voor Standard Sevilla zijn voor bestaande Belgische en Nederlandse klanten. Bovendien genieten nieuwe wedders uit België of Nederland van gratis cadeaus. Je krijgt €5 bij de registratie van je account en nadien nogmaals €5 voor het invullen van je telefoonnummer. Deze €10 kan je vrijspelen door 30 maal je €10 in te zetten en dit op minimum odds van 1.60. Als je overgaat tot een storting ontvang je trouwens een Circus bonus van 100% tot €250.

Voorbeschouwing Standard Luik Sevilla

De bet sites verwachten heel veel doelpunten in dit duel, want een notering van 2.20 wordt gegeven voor minder dan 2,5 doelpunten. Als je verwacht dat Standard kan winnen tegen Sevilla dan krijg je een notering van 4.40. Sevilla dat uit speelt, krijgt slechts 1.81. Sevilla is de fiere leider in Spanje, met een 1 punt voorsprong op Barcelona, 2 op Atletico en 6 op Real Madrid. We verwachten geen problemen voor Sevilla als ze Carcela aan banden kunnen leggen. Als je al de bonussen voor deze wedstrijd wilt weten, neem dan een kijkje op de Bookmakers vergelijken.