Shakhtar Donetsk favoriet tegen Wolfsburg in eigen huis?

Jeroen van den Berg
04.08.2020

De statistieken liegen er niet om, Shakhtar Donetsk is in topvorm en lijkt de voorsprong tegen Wolfsburg niet weg te gaan geven. Maakt Wolfsburg een kans? Check hier de odds!

Zien we Shakhtar terug in de kwartfinale?

De Oekraïners kennen een topseizoen. Van de 96 mogelijke punten werden er slechts veertien verloren. Met 82 punten pakte Shakhtar het Oekraïens kampioenschap. Dat is maar liefst 23 punten meer dan de nummer twee Dynamo Kiev.  Het was de vierde opeenvolgende titel voor Donetsk. De eerste wedstrijd in Wolfsburg werd met 2-1 gewonnen. Thuis lijkt Shakhtar helemaal onverslaanbaar in Europa. Maar liefst 19 van de 21 thuiswedstrijden werd Shakhtar niet verslagen.

Wolfsburg daarentegen kent een zeer matig seizoen. De ploeg eindigde op de zevende plek en verloor twee van de drie laatste competitiewedstrijden zelfs met minimaal drie tegengoals. Wolfsburg kan het seizoen nog enigszins reden, daarvoor moet het wel winnen. Als we op zoek gaan naar een lichtpunt bij Wolfsburg, zien we dat de ploeg juist goede resultaten haalt in uitwedstrijden.

Er is dus nog een sprankje hoop voor de mannen van Oliver Glasner.  Wat geven de bookmakers voor noteringen bij deze wedstrijd? Kan Wolfsburg toch nog iets van het seizoen maken of is het Shakhtar Donetsk dat de klus afmaakt?

Goede odds bij deze wedstrijd

Bij B-bets hebben we zeer sterke odds gezien voor het wedden op deze Europa League match. Shakhtar is favoriet voor de zege en er is nog wel en redelijk verschil in de noteringen. Voor Shakhtar krijg je nu 2.30. Mocht je toch denken dat het Wolfsburg is dat deze match wint, dan krijg je hier 3.05 voor. Een gelijkspel kan natuurlijk ook, hiervoor staan de odds op 3.60.

ruime wedmogelijkheden bij B-bets!

©B-bets

Bij B-bets kun je ook inzetten of er een verlenging nodig en welk team zich kwalificeert voor de kwartfinales. Als je inzet dat Shakhtar zich kwalificeert, krijg je 1.22. Bij Wolfsburg staan de odds op 4.30 voor kwalificatie. Er zijn tal van noteringen te vinden bij deze match. Één van de voordelen van deze bookmaker is dan ook het ruim wedaanbod. Wil je nu alle voor- en nadelen lezen van deze bookie, lees dan onze bbets review.

Een mooie bonus bij Shakhtar-Wolfsburg!

Nu je hebt gekozen of je voor Shakhtar of Wolfsburg kiest om op in te zetten, doe je dat natuurlijk het liefst met een lekkere bonus! Wil jij €120 extra verdienen zodra je een stortin maakt? Neem dan zeker de B-bets bonus mee bij wedden op de Europa League. Je speelt je bonus in vijf keer rondspelen vrij waarna het hele bonusbedrag vrij beschikbaar is. Is dat even  lekker meegenomen?

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.