Shakhtar Donetsk vs Lyon: € 50 Free bets

Gaston Dupont
12.12.2018

In Groep F van de Champions League is nog niet alles beslist, want hier kunnen Shakhtar Donetsk of Lyon zich nog plaatsen voor de volgende ronde. In een rechtstreeks duel zullen ze uitmaken wie zich kwalificeert voor de Champions league en wie voor de Europa League. Mr Green heeft speciaal voor nieuwe Nederlandse wedders een Free Bet promotie lopen van tweemaal €25 en we leggen je hieronder uit hoe je kan profiteren van deze promotie. Ook spenderen we aandacht aan de noteringen die de bookmaker geeft aan dit duel.

Shakhtar Donetsk Lyon: €20 bet is €50 extra

Mr Green Nederland richt zich speciaal tot de Nederlandse wedders en dit via Free Bets ter waarde van 50 euro. Je kan je registreren door hier op de Mr Green button te klikken, zodat je zeker deze promotie niet mist. Ga nadien over tot een storting en dit kan via iDeal, Visa, MasterCard of een andere manier naar keuze. Je hoeft nadien enkel een bet te plaatsen met een notering van minimaal 1.80 en voor een minimale waarde van 20 euro. Dit zijn de enige voorwaarden om de 50 euro te krijgen, want je bet dient zelfs niet winnend te zijn. Nadien kan je die free bets vrijspelen door het eenmaal in te zetten op plus 1.80 binnen de zeven dagen en dit op een evenement naar keuze. De nettowinst uit deze weddenschap is voor jou.

 

Vooruitblik Shakhtar Donetsk Lyon Tips

In deze groep is Manchester City al zeker van kwalificatie en zij spelen thuis tegen Hoffenheim. De Duitsers dienen te winnen om nog een kans te maken op de Europa League, hiervoor zijn ze afhankelijk van het resultaat in Donetsk. In Oekraïne spelen Shakhtar en Lyon een alles of niets wedstrijd, want Shakhtar moet winnen om zich te kwalificeren voor de volgende ronde in de Champions League. Bij verlies dreigt het een einde verhaal in Europa als Hoffenheim voor een stunt kan zorgen in Manchester. Spanning ten top! Shakhtar krijgt van de Beste bookmakers een notering van 2.32, terwijl Lyon het moet stellen met 3.00. Een gelijkspel levert Lyon kwalificatie op voor de volgende ronde en jou een notering van 3.65. Waag nu je kans bij Mr Green!

Over de auteur