Sint Truiden – Club Brugge: € 25 bij 1 goal

Gaston Dupont
27.10.2018

Sint-Truiden Club Brugge wordt zaterdagavond afgewerkt om 20.30. Voor Brugge wordt het een belangrijk duel, want ze kunnen bij winst Racing Genk weer onder druk zetten voor die eerste plaats. Terwijl Sint Truiden bij winst de top zes weer binnen sluipt. Bij Bookmaker Circus kan je nu profiteren van een fantastische actie waarbij je gemakkelijk € 25 mee verdient. We leggen je hieronder uit hoe je dit in de wacht kan slepen en kijken vooruit naar STVV FCB.

Sint Truiden – Club:  Super Odds 5.00

  • Registreer je Circus account door hier op de button te klikken.
  • Deze actie is er enkel voor Belgische wedders.
  • Stort geld met bvb Bancontact, Visa of MasterCard.
  • Ga naar de Super Odd promotie en selecteer je deelname.
  • Plaats € 5 op minstens 1 goal bij STVV Club.
  • De winst is cash en zonder verdere voorwaarden.

Circus tot € 250 aan Free bets + € 10 gratis

Bovenstaande actie is er enkel voor Belgische wedders en is niet te combineren met de Circus bonus van € 250 Free Bets. Deze Free Bets zijn wel beschikbaar voor Nederlanders en Belgen en kan je verkrijgen door geld te storten op je rekening. Zodra je dit gestort bedrag dan inzet op een weddenschap met odds van minstens 1.50 ontvang je Free Bets. Deze Free Bets speel je geleidelijk aan vrij, daar is geen haast bij. Als je dan een Free Bet ontvangen hebt, dien je deze wel binnen de 7 dagen in te zetten.

Je krijgt ook € 10 gratis, waarvan € 5 bij de registratie van je account en € 5 voor het invullen van je telefoonnummer. Je kan dus met € 10 gratis wedden voordat je overgaat tot een storting. Deze 10 euro dien je wel in te zetten op odds van min 1.60 en dit 30 maal. Nadien kan je overgaan tot een uitbetaling.

Voorbeschouwing STVV Club Brugge

Na de eerste punten in de Champions League, kan Club Brugge de achtervolging inzetten op Racing Genk. De kloof bedraagt slechts 3 punten, maar Genk is wel in goede doen. Club Brugge kan bijna rekenen op een volledig fitte kern en wil zijn statistieken in Sint Truiden verbeteren. In de voorbije 5 duels in Limburg werd er tweemaal gewonnen, eenmaal gelijkgespeeld en twee keer verloren.

Beste Bookmakers ziet dat Club Brugge 26 punten telt en op de tweede plaats staat in Jupiler Pro League, terwijl Sint Truiden 17 punten heeft en op plaats zeven post vat. Als Sint-Truiden voor de verrassing zorgt, krijgen ze een odd van 4.19, terwijl Club een quotering krijgt van 1.86 voor Brugse winst. Een gelijkspel levert je 3.93 op.

 

STVV FCB