Kan Spanje wel van Polen winnen op het EK?

Jeroen van den Berg
17.06.2021
Het BetFIRST logo

Wie had dat verwacht? Spanje kwam tegen Zweden niet verdere dan een gelijkspel tijdens hun duel. De Spanjaarden moeten aan de bak tegen Polen dat zich wilt revancheren van het 2-1 verlies tegen Slowakije.

Spanning in Groep E

Natuurlijk is er pas één wedstrijd gespeeld. Toch zullen er weinig mensen verwacht hebben dat Slowakije aan de leiding gaat in Groep E na de eerste wedstrijd. De meesten van ons zullen toch wel zijn uitgegaan van Spanje of Polen dat match numero uno koploper zou worden. Het liep allemaal even anders. Ontdek alle EURO-2020 odds

De bal leek er gewoon niet in te willen op maandagavond. Spanje had 80% balbezit en loste 17 schoten. Van die schoten gingen er slechts vijf richting goal en drie hadden echte dreiging. Spanje wordt weliswaar nog steeds gezien als de EK-favorieten in Groep E maar zal aan de bak moeten tegen Polen. Polen staat nu op de laatste plek in de poule. Speelronde twee kan de hele groep door elkaar schudden. Zien we Spanje na deze wedstrijd wel bovenaan in Groep E? We gaan zo eens kijken wat de beste bookmakers van deze wedstrijd verwachten.

>> Wed ook op de EK topschutter odds <<

Ook Polen was sterker maar wist de eerste match niet te winnen

Polen had meer schoten op doel, meer balbezit, meer passes maar minder goals. Of toch eigenlijk minder goals in het juiste doel. Slowakije scoorde een keer terwijl twee spelers van Polen voor een goal zorgden. Een viel in eigen goal. Wojciech Szczesny, wel vaker ongelukkig op een EK, werkte de bal ongelukkig in het eigen doel en bracht Slowakije op voorsprong. Direct na rust kon Karol Linetty de ploegen op gelijke hoogte brengen.

De spanning was terug in de wedstrijd maar Grzegorz Krychowiak moest het veld verlaten na een directe rode kaart. Polen kwam met tien man te staan en Slowakije wist nog geen 8 minuten later te profiteren. Milan Skriniar bracht de Slowaken op voorsprong en gaf de wedstrijd niet meer uit handen. Polen kwam er niet meer aan te pas en verloor de eerste EK match? Wat zijn de kansen van Polen tegen Spanje? Laten de we odds van de bookmakers België erbij pakken zodat je gelijk ziet hoe je het beste kunt wedden.

Betfirst odds bij Spanje Polen 19-06-2021

©Betfirst

Is Spanje favoriet bij Betfirst?

Zaterdagavond komen beide ploegen in actie en bij Betfirst lijkt het erop dat Spanje de ploeg gaat worden dat de drie punten gaat pakken. Spanje staat op 1.38 voor een overwinning. Voor winst van Polen krijg je bijna tien keer je inzet. De odds voor Polen staan op 9.50 bij deze bookmaker. Een gelijkspel staat op 5.25. Alles wijst erop dat Spanje de tweede EK groepswedstrijd wel gaat winnen. Vergeet niet onze Betfirst review te lezen, als je nog niet zo bekend bent met deze bookmaker. Spanje Portugal wordt zaterdag om 21.00 uur gespeeld in het La Cartuja Stadion in Sevilla. Wedden met de beste odds doe je via onderstaande link.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.