De beste odds bij Sparta – Ajax

Jeroen van den Berg
26.11.2021

#Ad – Een paar dagen na de vijfde overwinning op rij van Ajax in de Champions League komt nu Sparta op bezoek. Kan Ajax dit weekend ook winnen in de Champions League?

Ajax topfavoriet voor de overwinning

Ajax – Sparta is de eerste wedstrijd op het zondagprogramma van de Eredivisie. Tussen de croissants en het zondagse glaasje jus d’orange, kun je al genieten van deze wedstrijd. Ajax speelde midweeks tegen Besiktas en wist een 1-0 achterstand om te zetten naar een 1-2 overwinning. Een aantal spelers zoals Perr Schuurs, Andre Onana en Daramy mochten het in de basis proberen. Dat pakte voor de een wat beter uit dan de ander, Zo speelde Daramy een draak van een eerste helft en bleef hij na 45 minuten in de kleedkamer achter voor een extra kop thee, terwijl de rest van het team binnen de lijnen verscheen.Ten Hag had de luxe sommige spelers wat rust te geven. Er waren wat spelers met klachten zoals Anthony  en die kwamen niet in actie. Het is nog even de vraag of Ten Hag zondag wel op de Braziliaan kan rekenen. 

Sebastien Haller zal in ieder geval in de punt van de aanval beginnen. Daar kan Tegn Hag inmiddels niet omheen. Ook woensdag was Haller weer de belangrijkste man op het veld en zorgde hij zelf voor het omdraaien van de wedstrijd met 2 goals. Ajax zal nu PSV op gelijke hoogte staat, geen punt kunnen verschillen. De quoteringen laten zien dat Ajax favoriet is. 

Sparta heeft punten hard nodig

Sparta staat momenteel 16e in de Eredivisie. Met 10 punten staat het slechts een punt boven Fortuna. Boven Sparta staat RKC met een punt meer. Die doen het dus niet beter. Sparta kent een lastig programma met vorige week FC Twente, nu Ajax en vervolgens AZ, Heerenveen en twee keer Vitesse. De fans van de Kasteelclub houden dan ook hun hart vast. De ploeg van Henk Fraser zal uit deze belangrijke reeks wedstrijden zoveel mogelijk punten willen pakken. 

Tegen FC Twente was de overwinning niet geheel terecht. Er kwam een late penalty aan te pas waardoor de Tukkers nipt wonnen. Het was alweer de tweede wedstrijd die in het slot werd beslist. Twee keer trok Sparta aan het kortste eind. Eerder was dat al in de derby tegen Feyenoord het geval. Als Sparta niet in de problemen wilt komen, dienen ze de aankomende wedstrijden punten bij elkaar te sprokkelen en dat wordt lastig. Bij Bet365 zien we in ieder geval dat Sparta volgens hen niet zoveel kans heeft. Bij die bookmaker staat er ook gelijk een mooie bookmaker bonus voor je klaar. Die pakken we gelijk voor je mee als we over de odds gaan.

Bet365 odds bij Sparta - Ajax

©Bet365 – 26/11/21 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Bet635

Elke bookmaker heeft Ajax als favoriet staan. Dat is niet zo heel verrassend. Toch kun je bij Bet365 nog heel lekker scoren als je inzet op deze wedstrijd. Dat komt niet alleen door het wedkrediet van maximaal  € 100 dat je hier kunt krijgen, maar ook vanwege de odds. Voor wedden op winst van Ajax krijg je bij bet365 1.16 en dat is bijna tien keer minder dan dat je krijgt voor een overwinning voor winst van het thuisspelende Sparta. Daarvoor staan de odds namelijk op 13.00. Een gelijkspel staat op 7,50. Ajax laat de laatste weken wel vaker punten liggen in de Eredivisie, dus die odds zijn niet eens zo gek. Lees onze Bet365 review eens door als je meer wilt lezen over deze bookmaker en het veelbelovende wedkrediet. De link hieronder brengt je gelijk naar de beste odds.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.