Tottenham – City: € 200 en verhoogde odds!

Gaston Dupont
29.10.2018

De topper van de Premier League staat vanavond om 21u gepland en gaat tussen Tottenham Hotspur Manchester City. De nummer drie op bezoek bij de nummer vijf van de competitie. BetFIRST heeft voor deze wedstrijd enkele verhoogde odds en nieuwe wedders uit België en Nederland kunnen ook genieten van een 100% tot € 200 bonus. Hieronder leggen we de odds uit, bespreken we de bonus en kijken we vooruit naar dit duel Spurs City.

Nieuwe Be + NL Wedders: € 200 bij BetFIRST

Voor nieuwe wedders uit België en Nederland is er een geweldige Bonus van 100% tot € 200. Voor ons is het makkelijk want we kunnen storten met iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard of een overschrijving. BetFIRST is een van de beste bookmakers, want de rond speelvoorwaarden zijn ook heel soepel. je hoeft slechts tweemaal je bonus en je storting in te zetten. De minimum notering is ook heel laag, want die dient slechts 1.40 te zijn. Dit is een van de beste bonussen die er beschikbaar is op Voetbal Gokken Sites.

Spurs Man City Verhoogde Odds

Wedden op Tottenham Hotspurs – Manchester City levert je enkele beste quoteringen op. Als de nummer vijf Spurs kan winnen levert je dit een notering op 5.00, terwijl je voor winst van Manchester City een odd van 1.71 krijgt. Bij een gelijkspel heb je een quotering van 4.15. Ongeslagen Manchester City heeft in negen speeldagen tweemaal gelijkgespeeld en heeft 23 punten. Tottenham daarentegen volgt op de voet met 21 punten, na 2 verliespartijen. Manchester City scoort veel vlotter dan Tottenham, met 10 stuks meer dan de Spurs. City kreeg ook slechts 3 doelpunten tegen, terwijl Spurs al 7 tegentreffers moest incasseren.

Als je op de volgende drie odds wilt wedden, dien je deze te selecteren bij de Lucky Boost sectie. Dit zijn de beschikbare bets met maximum 10 euro inzet

  1. Beide teams scoren en Tottenham wint – 8.00
  2. Man City wint + geen tegengoal – 5.00
  3. Aguëro en Kane scoren – 3.50

Spurs Man City op Wembley

Er wordt gevreesd dat het grasveld op Wembley niet zal voldoen voor het combinatievoetbal van Manchester City en de Spurs. Een paar uur voor de wedstrijd werd er nog een NFL wedstrijd tussen Jacksonville Jaguars en Philadelphia Eagles afgewerkt en hierdoor raakte het veld wel beschadigd. Op sommige plaatsen van het veld zijn er putten en ontbreekt er heilig gras. Zelf technische spelers zoals Kevin De Bruyne en Christian Eriksen zullen hier last van ondervinden. We hopen alvast op een spektakel wedstrijd zodat de neutrale toeschouwers kunnen genieten. Veel succes met je bet bij Betfirst.

Over de auteur