Free Bets bij de vleet bij Circus

Gaston Dupont
04.10.2018

Een paar interessante wedstrijden in de Europa League, waaronder Standard Akhisarspor, Sarpsborg 08 Genk en Anderlecht Dinamo Zagreb. Kunnen de Belgische ploegen wat rapen op deze speeldag? Waag je kans bij Circus en verdubbel je winst. Nieuwe Belgische en Nederlandse wedders kunnen zelf nog tot € 260 extra aan Free Bets krijgen. Hieronder leggen we de acties uit, en geven we odds voor de Belgische ploegen in de Europa League.

Verdubbel je winst in de Europa League

  • Klik hier op de banner of foto van Circus en log in.
  • Wed voor min € 5 – Max € 50 op minstens 1 Belgische wedstrijd:
  • Anderlecht Dinamo Zagreb – Sarpsborg Genk – Standard Akhisarspor
  • Enkel cash, combi,  prematch, met een notering van min 5.00
  • Winnend Bet? Je winst wordt verdubbeld tot € max 500.
  • Dit wordt uitgekeerd in de vorm van een Free Bet.

Nieuwe spelers krijgen automatisch: € 10 gratis

Circus verwent zijn bestaande en nieuwe klanten! Als welkomstgeschenk ontvang je € 5 gratis bij je registratie + € 5 gratis voor het invullen van je telefoonnummer. Deze 10 euro kan je niet onmiddellijk laten uitbetalen, je dient dit eerst rond te spelen. Dit doe je door 30 maal de 10 euro in te zetten en dit op min odds van 1.60. Als je overgaat tot een storting, krijg je ook nog een de Circus bonus van 100% tot € 250.

Voorbeschouwing Standard Akhisarspor

Na de 5-1 verliespartij op Sevilla, wil Standard zijn eerste punten pakken en dit thuis tegen Akhisarspor. Volgens de bet sites is Standard favoriet met een notering van 1.40 tegen Akhisar. Standard won zijn laatste wedstrijd tegen Oostende met 1-3 en hoopt eindelijk om de goede flow te pakken te hebben. Standard kan thuis net dat tikkeltje meer, terwijl Akhisar op verplaatsing weinig brokken kan maken.

Als we de bookmakers vergelijken dan merken we op dat Genk op verplaatsing een notering krijgt van 1.58 voor winst tegen Sarpsborg 08. Anderlecht ontvangt thuis het imponerende Dinamo Zagreb. De Kroaten overklasten thuis Fenerbahce met 4-1, terwijl Anderlecht de duimen moest leggen tegen Trnava 1-0. De Belgen krijgen nu een odd van 2.32 en Zagreb 3.30. De veiligste bet voor deelname aan deze promotie lijkt ons Genk, want zij spelen momenteel toch wel de pannen van het dak. Terwijl Standard en Anderlecht niet de rustigste periode kent.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Wedden EL met de Belgische ploegen

Over de auteur