De strijd om de vierde plaats met Standard tegen Antwerp!

Jeroen van den Berg
20.02.2020

Twee punten verschil tussen nummer Antwerp en Standard Luik dat op de vijfde plaats staat. Wie staat er na dit weekend op de vierde plaats?

Antwerp al drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen

Antwerp is nog niet zo sterk uit de startblokken geschoten na de winterstop. Uit de laatste drie competitiewedstrijden werden er slechts twee punten gehaald.  De tegenstanders waren ook de minste niet. Charleroi Genk en Brugge horen tot de sterkere ploegen in de Pro League. Standard is natuurlijk ook niet de minste ploeg en dus kan Antwerp aan de bak tegen Standard Luik. Het enige succes dat Antwerp boekte deze maand was de overwinning in de halve finale van de beker en dus kunnen we een klassieke bekerfinale verwachten tussen Club Brugge en Antwerp.  Bij een goed resultaat kan Antwerp overigens ook de derde plek pakken. Antwerp staat ene punt lager dan Charleroi dat zondag tegen Brugge speelt. Zal Antwerp dit lukken? Voor de we de odds van de bookmakers erbij pakken, bespreken we eerst nog even de vorm en resultaten van Standard

Standard Luik afgezakt naar plaats 5

De vorige wedstrijd tegen Genk wist Standard weer te winnen. Hiervoor echter werd er gelijkgespeeld tegen Brugge en verloren van Kortrijk.  Ook in december werd er veel verloren waardoor Standard van de tweede plaats afzakte naar de huidige vijfde plaats. Standard heeft het voordeel dat Genk nog op flinke achterstand staat. Als Standard de weg naar boven weer in wilt zetten zal een goed resultaat tegen Antwerp noodzakelijk zijn. In de wedstrijd tegen Genk heeft Standard weer laten zien dat het kan scoren en dat het met meer dan 1 goal verschil kan winnen. Geeft deze overwinning Standard hoop voor het treffen tegen Antwerp.

De laatste 4 onderlinge wedstrijden tussen deze teams werden twee keer gewonnen door Antwerp en eens door Standard. Ook werd een keer gelijk gespeld. Antwerp is dus in het voordeel. We gaan kijken of de bookmakers dat ook aanrekenen bij het bepalen van de odds. We hebben Bwin als bookmaker uitgekozen, lees hier ook onze uitgebreide Bwin review waarin we uitgebreid de Bwin klantenservice bespreken.

De Bwin odds bij deze wedstrijd

Is de hoogstgeplaatste club ook direct de favoriet bij de bookmakers? Bij Bwin is de favoriet voor de overwinning het thuisspelende Standard Luik. De odds voor een overwinning van de Rouches staan op 2.05. Voor inzetten op een gelijkspel krijg je 3.60 keer je inleg. Als je wilt inzetten op Antwerp dat de overwinning pakt, dan krijg je 3.50 keer je inzet. Heb jij al uitgemaakt wie volgens jou deze wedstrijd tussen Standard Luik en Antwerp gaat winnen? Inzetten met deze goede odds doe je bij Bwin via de onderstaande knop.

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.