Inzetten op Standard Brugge bij Circus met Super Promoties!

Peter Groen
12.05.2018

Circus is een bekende bookmaker voor Nederlanders en Belgen en biedt voor het duel Standard Luik – Club Brugge van zondag 18.00u mooie actie aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Deze promoties, meer acties voor nieuwe klanten en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Nieuw? Wed € 5 op > 0,5 goals @ 10.00!

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of PaySafeCard.
  • Ga naar de Promotie Pagina en selecteer Odds Boost Promotie.
  • Wed € 5 op meer dan 0,5 goals bij Standard-Club Brugge @ 10.00 odd!
  • Je ontvangt de extra winst in de vorm van Gratis Weddenschappen!

Aanmelden en Storten levert nog meer op!

Door een aanmelding en storting bij Circus profiteer je als nieuwe klant niet enkel van bovenstaande actie. Ook krijg je direct na je aanmelding € 5 Gratis Bonus Zonder Storting Sport. Eveneens wacht er € 5 gratis bonusgeld op jou na het valideren van je gsm nummer in je accountgegevens en na het downloaden van de Circus App en het inloggen. Tevens krijg je op je eerste storting een 100% stortingsbonus tot maximaal € 250. Bonusgeld bij Circus zet je om in echt geld door 30x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger. Er is geen enkele tijdslimiet verbonden aan het vrijspelen van je Bookmaker Bonus bij Circus.

Voorbeschouwing & Actie voor Bestaande klanten

Met nog 2 wedstrijden te gaan in de play offs staat Standard 2e met 41 punten en Club Brugge eerste met 45 punten. Als Standard niet weet te winnen, betekent dit tegelijkertijd dat Club Brugge automatisch kampioen is. Standard is de ploeg in vorm in de Play Offs maar won wel enigszins geflatteerd bij Anderlecht. Brugge kent een matige play off ronde en de vraag is of ze overeind blijven in Luik. De bookmakers vinden het lastig te voorspellen. Winst Standard is 2.55, gelijkspel is 3.55 en winst Brugge 2.82. De kans dat er in ieder geval 1 doelpunt valt is wel groot waardoor bovenstaande 5.00 natuurlijk super is. Bestaande klanten kunnen een enkelvoudige pre-match weddenschap plaatsen op een 1.60(+) odd op dit duel. Als je hierbij het groene kader op je wedformulier aanvinkt, krijg je je inzet tot € 25 terug in de vorm van een Free Bet, ongeacht het resultaat! Mooie actie dus voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Zet nu zelf in en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB