Inzetten op Standard Brugge bij Circus met Super Promoties!

Peter Groen
05.10.2018

Circus is een bekende bookmaker voor Nederlanders en Belgen en biedt voor het duel Standard Luik – Club Brugge van zondag 18.00u mooie actie aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Deze promoties, meer acties voor nieuwe klanten en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Nieuw wedder bij Circus : Free bets tot € 250

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of PaySafeCard.
  • Om de maximum bonus te krijgen dien je minstens € 250 te storten.
  • Vrijspelen kan door je gestort bedrag in te zetten op min odds van 1.50.
  • Hierna ontvang je de Free Bets, die je binnen de 7 dagen dient te gebruiken.
  • Alle odds tellen mee voor je Free Bets en de winst hieruit is voor jou.

Aanmelden en Storten levert nog meer op!

Door een aanmelding en storting bij Circus profiteer je als nieuwe klant niet enkel van bovenstaande actie. Ook krijg je direct na je aanmelding € 5 Gratis Bonus Zonder Storting Sport. Eveneens wacht er € 5 gratis bonusgeld op jou na het valideren van je gsm nummer in je account gegevens en na het downloaden van de Circus App en het inloggen. Dit bonusgeld bij Circus zet je om in echt geld door 30x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger. Er is geen enkele tijdslimiet verbonden aan het vrijspelen van je Bookmaker Bonus bij Circus.

Voorbeschouwing Standard Club Brugge

Club Brugge is aan een indrukwekkend parcours bezig in de Jupiler Pro League met 25 op 27 punten. Enkel een draw tegen Antwerp gooide wat roet in het eten. Ook in de Champions League speelt Club goed, maar kon het echter nog geen punten rapen. Standard van zijn kant is bezig aan een minder seizoen, maar Preud’homme is aan het bouwen aan een nieuwe ploeg. Steeds meer en meer kan hij zijn stempel drukken op de Waalse ploeg. Deze klassieker uit de Belgische competitie kent altijd veel werklust en inzet. Als Brugge komt winnen op Sclessin, krijgen ze een notering van 2.55. Terwijl de odd voor thuiswinst op 2.71, gevolgd door een puntendeling 3.46. Zet nu zelf in en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB