Benut vernieuwde promotie van BetFIRST – 200% tot € 100!

Peter Groen
23.02.2018

BetFIRST is een bookmaker die zowel Nederlandse als Belgische klanten accepteert en biedt nieuwe spelers een fantastische vernieuwde welkomstbonus. Je krijgt nu 200% tot € 100 extra op je eerste storting, € 50 storten betekent dus € 150 speeltegoed! Wij bespreken voor jou deze bonus, bookmaker BetFIRST en blikken vooruit op het duel van zondag tussen Standard Luik en Club Brugge.

Hoe krijg ik € 100 Gratis bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Je ontvangt hierna direct een 200% bonus tot een maximum van € 100!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 30 dagen op 1.40(+) odds.
  • Geniet hierna van je winst en betaal uit of speel verder bij BetFIRST!

Nu bij BetFIRST aanmelden

Verder spelen loont – Top Bookie BetFIRST!

Bovenstaande bonus van BetFIRST Nederland & Belgie maakt € 100 Gratis Wedden mogelijk en is daarom direct het aanmelden waard. BetFIRST is verder ook een uitstekende bookmaker om erna je weddenschappen bij te plaatsen. Van een groot wedden aanbod tot veel promoties en een Nederlandstalige website tot een top support, BetFIRST biedt het allemaal! BetFIRST behoort tot de top van onze Beste Bookmakers lijst en vele andere Nederlanders en Belgen gingen je al voor. Klik op bovenstaande button of onderstaande afbeelding en schrijf je direct in.

Voorbeschouwing Standard – Club Brugge

Je kunt je bonus inzetten op elk duel naar wens maar voor degene die willen starten met een weddenschappen op Standard – Club Brugge blikken we alvast even vooruit. Standard is teleurstellend nummer 8 met 37 punten. Het heeft maar liefst 23 punten minder dan opponent Brugge. De verschillen in de (sub)top van de ranglijst zijn echter klein en bij een overwinning kan Standard zomaar een paar plaatsen stijgen. Het weet zich gesteund door het feit dat het de laatste 11 thuiswedstrijden op rij niet wist te verliezen. Kan het echter de Brugse trein stoppen? De bookies denken van wel en zien Standard met een 2.50 odd als favoriet. Gelijkspel is 3.40 en winst Brugge 3.05. Persoonlijk zien wij ondanks het thuisvoordeel van Standard de value bij Brugge liggen. Denk jij ook? Zet in bij BetFIRST en bewijs je gelijk!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.