Play-Offs Jupiler Pro League: Wint Standard nog eens tegen Gent?

andre
09.05.2019

Standard tegen Gent is het duel tussen twee van de zwakste ploegen in Play-Off 1 in België. Gent heeft in de voorbije 5 wedstrijden maar 1 punt op 15 gehaald. Met 3 op 15 doet Standard het niet veel beter. Maar de ploeg uit Luik heeft nog de kans om Antwerp te remonteren, dat maar 2 punten voorsprong heeft. De goksites voetbal zijn natuurlijk ook van de partij voor deze wedstrijd. Meer dan 100 verschillende selecties zijn beschikbaar op deze wedstrijd, met onder meer een deal van de dag. En ook nieuwe klanten kunnen winnen bij de bookmaker. Daar wacht er namelijk een stortingsbonus met maar liefst € 250 maximaal.

Circus stortingsbonus: 100% voor je storting tot € 250

Heb je nog geen account bij de bookmaker? Via onze button beneden kun je naar de site van de aanbieder gaan. Daar volg je de stappen van Circus om je account aan te maken. Zodra je account klaar is, moet je een bedrag van minstens € 10 storten. 100% van je eerste storting worden je dan aangeboden als Circus bonus. Het maximale bedrag van de bonus is met € 250 bijzonder hoog. Pak dus je stortingsbonus van de bookmaker binnen enkele stappen:

  1. Ga via onze link naar de homepage van de aanbieder
  2. Volg de stappen van Circus en maak je account aan
  3. Stort minstens € 10 in je online weddenschap account
  4. 100% van je storting worden je aangeboden als bonus

Leuk om te weten – je moet niet aan bonuscondities voldoen. Jouw bedrag wordt als sportweddenschappen gratis geld. Deze gratis weddenschap is 7 dagen beschikbaar in je account. Zet het bedrag gewoon 1 keer in tegen odds van 1.50 of meer. Geen bonuscondities en een maximaal bedrag van € 250 – dit aanbod hoort tot de beste online! Maak daar dus gebruik van, open je account, stort en pak de Circus stortingsbonus tot €250!
Standard - Gent Play Offs

Quoteringen Standard – Gent en Play-Offs bij Circus

Op dit moment wacht er een interessante deal van de dag op je. Wed je op Standard als winnaar en Marin als doelpuntenmaker, dan ontvang je een quotering van 6.00. Maar ook de rest van de 100+ beschikbare selecties zijn attractief. Standard is hierbij niet alleen thuisploeg, maar ook de grote favoriet. De winstquotering van de ploeg ligt bij 1.96. Wint Gent, dan liggen de odds bij 3.56. Voor een gelijkspel ontvang je zelfs een notering van 3.71. We verwachten dat beide ploegen tijdens deze wedstrijd scoren. Gebeurt dit, dan wacht er een quotering van 1.54. In het ander geval liggen de odds bij 2.44. Daarnaast kun je natuurlijk ook inzetten op de doelpunten, doelpuntenmakers of de exacte score. Wed dus nu op de Play-Offs in België en Standard – Gent bij bookmaker Circus online!

Over de auteur