Inzetten op Standard – Gent in Pro League

Jeroen van den Berg
23.12.2019

Een mooie wedstrijd in de Pro League kort na kerst. Nummer vijf Standard neemt het op tegen nummer drie Gent. Met een klein verschil in het voordeel van Gent is dit een heel belangrijke match!

Wie wordt de nieuwe nummer drie van de Pro League?

Standard zou ongetwijfeld hoger willen eindigen dan de vijfde plaats, maar als het punten blijft verspelen zoals de laatste weken, moeten ze uitkijken dat ze niet verder naar beneden zakken. De laatste drie wedstrijden werd er niet meer gewonnen. Met twee gelijke spelen en een verloren match afgelopen weekend tegen Waasland Beveren zijn die resultaten dus verre van goed. Kan het de laatste wedstrijd van dit jaar nog winnen? Het zou de slechte periode nog enigszins positief afsluiten. We gaan kijken of de bookmakers Standard zien als favoriet voor deze wedstrijd, of dat het toch Gent wordt die volgens de wedkantoren de wedstrijd wint.

Gent heeft tweede plaats binnen handbereik

Het verschil met nummer twee is erg klein, maar de resultaten van Gent wisselen nogal. Er werd van Oostende verloren en afgelopen zondag tegen Brugge werd het 1-1. In een mooie wedstrijd tegen de koploper had Gent het doel natuurlijk het gat iets te verkleinen en zo ook dichterbij nummer twee Antwerp te komen, die later op zondag speelden. Met het kleine verschil in punten, zal Gent ongetwijfeld uit zijn op een uitoverwinning in Luik. Kunnen Laurent Depoitre en Roman Bezus wellicht zorgen voor vuurwerk bij Gent?Beide spelers lieten de laatste weken zien hoe belangrijk ze zijn voor hun ploeg. We hebben op de Unibet app de beste odds gevonden voor deze match en zullen die gelijk met je delen.

 

de odds bij Standard Luik tegen Gent

© Unibet

De odds voor Standard – Gent

De laatste tijd gebruiken we steeds vaker onze telefoon en tablet om in te zetten op voetbalwedstrijden. De Unibet app heeft ons ook de odds voor deze match gegeven. Wil je nu meer weten over Unibet en haar app, lees dan onze Unibet review even door. Bij Unibet zien we dat de nummer drie van de Pro League niet de favoriet is bij de bookmakers. Wellicht dat Standard het thuisvoordeel krijgt. Een overwinning van Gent staat op 2.85, terwijl een Luikse overwinning op 2.30 wordt gegeven. Luik krijgt dus ondanks de matige reeks de favorietenrol toebedeeld. Een gelijkspel komt overigens uit op 3.65.

Bovendien krijg je bij Unibet als nieuwe speler de 100% winstverdubbeling op je eerste twee weddenschappen, waarbij één weddenschap een live-bet (tot € 25) is en de andere bet een pre-match weddenschap is (tot € 50) Je krijgt 30 dagen de tijd om deze weddenschappen te pakken met odds van 1.40 of meer. Ons voorbeeld Standard – Gent is hier dus perfect voor van toepassing! Via de knop kom je direct uit bij Unibet.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.