Wedden op Standard – Genk Pro League Speeldag 1

Jeroen van den Berg
21.07.2021

Vrijdagavond, 23 juli 2021 gaat het balletje weer rollen. De JPL openingswedstrijd is gelijk een topmatch. Standard neemt het namelijk thuis op tegen Genk en laten we daar ook nog eens geweldige odds bij! Voorspelling Standard Luik – Genk.

Een tussenjaar voor Standard? Coach Mbaye gaat voor Europees voetbal

Er zit veel jeugd aan te komen bij Standard, maar win je daar ook prijzen mee? De fans zien het zwaar in dit seizoen. Er is amper geld beschikbaar en daarom zal de oefenmeester het met name moeten doen met de eigen kweek. Dat gebrek aan ervaring brak de ploeg vorig seizoen al op. Standard werd met hangen en wurgen zesde en bereikte daarmee de play-offs. Daar ging het echter volledig mis. Vijf van de zes wedstrijden gingen verloren en het voetbal was niet om aan te gluren. 

Na een rustperiode van krap een maand, begon de voorbereiding een stukje beter. Zonder nieuw aangekochte spelers ging Standard eerst nog met 3-1 onderuit tegen het kleine Rochefort. Daarna werd er gelijkgespeeld, veel gelijk gespeeld. Tegen Union Saint-Gilloise, Lens, Mechelen en Stade Rennes pakte Standard telkens een punt. Begin juli was er reden tot juichen. Cercle Brugge werd namelijk verslagen. Dat betekende de eerste overwinning in de oefencampagne en de eerste keer in lange tijd dat de er weer eens gewonnen werd. De ploeg lijkt moeite te hebben met winnen, dat terwijl er toch voldoende gescoord wordt. Zit het probleem in de onervaren verdediging? Tegen Genk moet blijken hoe de ploeg in de Pro League zal starten. Nadat we de uitploeg hebben besproken, kijken we naar de odds van de beste bookmakers.

Revancheert Genk zich na het mislopen van de Supercup?

Genk won vorig seizoen de beker en werd nipt tweede in de playoffs achter Club Brugge. In het reguliere seizoen kwam de ploeg echter niet verder dan de vierde plek. Omdat de beker werd gewonnen mocht Genk het tegen Brugge uitvechten om de Supercup, de onofficiele start van het Pro League seizoen. Die ging met 3-1 verloren en opnieuw zag Genk de betere in Brugge. 

De fans verwachten een hoop van dit seizoen en John van den Brom gooit daar nog een schepje bovenop. Genk doet dit jaar mee om de prijzen. De ploeg heeft elke linie van de ploeg weten te versterken. Zo is Carel Elting overgekomen van Ajax en is Mike Tresor Ndayishimiye voor 3,5 miljoen overgenomen van Willem II. Ook de verdediging is versterkt met maar liefst drie inkomende transfers. Genk lijkt hoop in te zetten, Kan het gelijk de eerste match winnen? We kijken welke van de Belgische bookmakers de beste odds heeft.

 

De beste odds bij Standard- Genk

© Bet777

De beste odds bij deze wedstrijd

Na een rondje langs de gokwebsites, zijn we uitgekomen bij Bet777 ervaringen. Daar zien we dat Genk favoriet is om deze wedstrijd te winnen. Genk, dat op verplaatsing speelt, staat op 2.40 terwijl de thuisploeg op drie keer je inzet staat. Dat zijn dus al prachtige noteringen om het weekend en dus ook de Pro League mee te beginnen! Een gelijkspel levert het meeste op en is niet eens zo heel onwaarschijnlijk. Hier je krijg je 3.60 voor. Wil jij inzetten met deze geweldige odds? Het enige wat je hoeft te doen is de knop hieronder aan te klikken.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.