De beste odds bij Standard Luik – Oostende op 20 augustus

Erik de Kort
16.08.2021

Na opnieuw een enerverend weekend in de Jupiler Pro League, is het tijd om vooruit te kijken naar het aankomende weekend Standard Luik tegen Oostende is de eerste topwedstrijd van het weekend op vrijdag 20 augustus 2021.

Standard is de weg naar boven ingeslagen

Door op zondag met 0-1 van Beerschot te winnen heeft Standard een flinke stap kunnen maken in het Pro League klassement. De ploeg staat nu op de zevende plek met evenveel punten als Anderlecht en Genk. Hoewel Beerschot de hele match aanvallender was ingesteld, kwam Standard toch als winnaar uit de bus. Het was een goal van João Klauss de Mello die het verschil maakte in het voordeel van Standaard. Voor de Braziliaanse-Italiaan betekende het alweer de tweede goal van het seizoen nadat hij eerder al tegen Zulte Waregem de openingstreffer maakte. De van Hoffenheim op huurbasis overgekomen speler, toont zijn waarde dus al in de korte tijd dat het seizoen bezig is. 

Voor de mannen van Mbaye Leye betekende de krappe overwinning de tweede dit seizoen. Na het pak slaag tegen Antwerp werden er goede zaken gedaan en is het verschil met de top twee van de Pro League slechts twee punten. In de top van het klassement staat Oostende, de tegenstander aankomende vrijdag. Het zal daarom een zwaarbeladen wedstrijd worden. Nadat we Oostende uitgebreid hebben besproken gaan we kijken wat de beste bookmakers voor odds geven bij deze wedstrijd.

Oostende kent een droomstart

Nadat de eerste match van het seizoen verloren ging tegen Charleroi heeft Oostende de draad opgepakt. De ploeg lijkt volop mee te strijden voor de play-offs dit seizoen want met negen op negen is de eerste nederlaag al vergeten. Oostende won achtereenvolgens van Genk, Gent en Seraing. Met Standard Luik staat er een zware dobber op het programma maar zal de ploeg ongetwijfeld punten willen pakken. Niet alleen omdat koploper Union Saint-Gilloise bij het kwakkelende Mechelen op bezoek gaat voor drie punten, maar ook omdat er nogal wat lastige wedstrijden aan zitten te komen. Club Brugge wordt bezocht terwijl niet veel later ook Anderlecht op bezoek komt. 

Tegen Standard zal Oostende het in ieder geval moeten doen zonder Alfons Amade die rood pakte tegen Seraing. Daarnaast zijn Indy Boonen en Cameron McGeehan langere tijd geblesseerd. Hoeveel invloed deze ontbrekende spelers hebben op de odds van de Belgische bookmakers zie je hieronder. Wie vanuit Nederland wil wedden, kan een kijkje nemen naar onze bookmakers Nederland.

Standard Luik KV Oostende odds

©Ladbrokes

Waar vind je de beste odds?

Met goede odds wordt het wedden natuurlijk alleen maar beter. Bij Ladbrokes vind je deze odds en valt het direct op dat Standard de favoriet is bij deze wedstrijd. Toch wel opmerkelijk aangezien Oostende een betere reeks kent en Standard vorige week nog ruim verslagen werd in eigen huis. Toch krijgt de ploeg het thuisvoordeel en krijg jij 2.15 keer  inzet als je wedt op een overwinning van Standard. Voor Oostende krijg je maar liefst 3.60. Mocht je gokken op een gelijkspel dan krijg je hier bij Ladbrokes 3.20 voor. 

Alle informatie die je nodig hebt om te gokken bij deze bookmaker, lees je in de uitgebreide Ladbrokes review. Wil je liever gelijk wedden? Klik dan op de link hieronder om direct in te zetten met de beste odds.