Nieuw: Staybet met prachtige € 300 Welkomstaanbieding!

Peter Groen
04.08.2017

Geheel nieuw op onze website met direct een prachtige welkomstaanbieding is Bookmaker Staybet. Deze frisse bookmaker heeft een welkomstbonus van 100% tot maar liefst € 300 voor jou klaarstaan en blinkt onder andere uit in goede toegankelijkheid met o.a. iDeal als betaalmethode, de Staybet App en een zeer goede klantenservice. Wij bekijken voor jou in dit artikel de welkomstbonus en gaan dieper in op bookmaker Staybet.

Hoe pak ik mijn 100% tot € 300 welkomstbonus?

Door op een van de Staybet buttons op onze website te klikken kom je op de website van Staybet terecht. Door vervolgens op ´sign up now´ te klikken kom je op de hoofdpagina van Staybet terecht en kun je bovenaan op ´sign up´ klikken en het registratieformulier invullen. Vervolgens klik je op de bevestigingslink die je ontvangt en kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan o.a. met Bookmakers iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Door bij het storten de 100% Sport Welcome Bonus te selecteren ontvang je direct na je storting de 100% bonus. Hierna heb je 30 dagen de tijd om enkel je bonusbedrag 11x in te zetten op combinatie weddenschappen met een gecombineerde odd van 2.00(+). Per weddenschap telt max. € 25 voor het vrijspelen van je bonus en je hebt 30 dagen de tijd.

Staybet – Nieuwe en frisse Bookmaker

Staybet is een online Voetbal Gokken Site die sinds 2016 actief is en kent het merendeel van haar klanten uit Scandinavië. Recent probeert het ook marktaandeel in de rest van Europa te winnen en dit komt onder andere terug in een website met meerdere taalopties. Nederlands hoort helaas nog niet tot de taalopties maar Nederlandse en Belgische klanten zijn wel welkom bij deze tot Bookmakers Voetbal & Sport behorende website. Met zo´n 20 sporten waar je op kunt wedden is het wedden aanbod gemiddeld. Ook de quoteringen zijn van gemiddeld niveau. Wat wel bovengemiddeld goed is, is de functionaliteit van de mobiele app en de website. Ook is de klantenservice groots met e-mail, live chat en telefonische bereikbaarheid. Genoeg reden om Staybet zelf uit te proberen. Klik op bovenstaande button of onderstaande afbeelding en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *