West Ham United tegen Stockport County in de FA Cup

Erik de Kort
11.01.2021

Het mooie aan de FA Cup is dat de prachtigste Engelse lokale clubs het opnemen tegen Premier League clubs. Stockport County neemt het op tegen de nummer tien van de Premier League West Ham.

West Ham draait goed onder Moyes

West Ham United staat tiende en wist in 17 Premier League wedstrijden 26 punten te pakken. Behalve de Premier League doe West Ham ook nog serieus mee om de FA Cup . Als de finale behaald zou worden is dat de eerste in ongeveer veertig jaar.  Toch sprankelt er hoop bij West Ham. De resultaten zijn goed en tegen Southampton en Everton werd de nul gehouden.

Er is dus vertrouwen dat er vanavond opnieuw een overwinning zit aan te komen tegen het relatief onbekende Stockport. Vierentwintig jaar geleden wist Stockport al eens de halve finale van de League Cup te behalen. De kansen van de kleine club uit de vijfde klasse zijn echter minimaal. Voor we de odds erbij pakken van de bookmakers NL kijken we naar de resultaten van Stockport.

Drie overwinningen op rij voor Stockport

West Ham mag dan goed draaien onder Moyes, Stockport laat ook niet echt steken vallen. Natuurlijk is er wel een verschil tussen de Premier League en de National League waarin Stockport uitkomt. De ploeg van Jim Gannon staat vierde, op gelijke hoogte met Altrincham. Totquay United is koploper in de National League met 38 punten. Dat zijn er al veertien meer dan Stockport. Een kampioenschap lijkt er dan ook niet in te zetten al heeft Stockport wel drie wedstrijden minder gespeeld. Er is nog hoop dus. Toch is er meer hoop op een stunt tegen West Ham United vanavond. In de FA Cup werd er al gewonnen van Chesterfield, Rochdale en Yeovil Town. Een vierde overwinning op rij zou fantastisch zijn voor de kleine club.

Hebben de Stockport fans echt iets om naar uit te kijken of is het met name hopen op een wonder? Je ziet het hieronder. Van de beste bookmakers BE hebben we Ladbrokes eruit gevist om je de beste odds bij deze wedstrijd te geven. Laten we eens kijken naar de kansen van Stockport volgens de bookmakers.

 

wedden op Stockport County - West Ham United

©Ladbrokes

Wat zijn de odds bij deze wedstrijd?

We zien bij Ladbrokes dat Stockport natuurlijk favoriet is. We hadden niet anders verwacht. Toch vallen de verschillen best mee voor een wedstrijd tussen een club uit de vijfde klasse en de Premier League. Voor West Ham United dat zonder de naar Ajax vertrokken Haller speelt, krijg je 1.27 en een gelijkspel staat op 5.40. Dat betekent dat de odds voor een overwinning van Stockport nog hoger oplopen. Je krijgt negen keer je inzet als je inzet op de ploeg uit de Conference Premier.

Wij verwachten niet dat West Ham in de problemen zal komen tegen deze vijfde klasser maar zouden het schitterend vinden als Stockport het West Ham lastig kan maken. Meer informatie over Ladbrokes, de bookmaker van dienst lees je in onze Ladbrokes ervaringen.