STVV – Gent in de Croky Cup: € 150

Gaston Dupont
17.12.2018

De kwartfinale in de Croky Cup start op dinsdag 18 december met de wedstrijd Sint Truiden tegen AA Gent. De winnaar plaatst zich voor de halve finales van de Beker van België en Betway maakt deze wedstrijd nog wat leuker voor de neutrale supporter. Belgische wedders kunnen zich inschrijven en genieten van een bonus van 100% tot € 250. We leggen je hieronder uit wat je juist dient te doen, en blikken vooruit naar dit duel tussen twee Jupiler Pro League deelnemers.

STVV Gent: 100% tot € 150 bonus Betway

Waar Betway in verschilt met de meeste andere bookmakers is de grootte van de bonus, deze bedraagt bij Betway maximum 150 euro. Als je wilt genieten van deze Betway Bonus, dan klik je hier op de banner en registreer je account. Als je dan stort, wat kan via Bancontact, Visa, Mastercard, dan zal je merken dat je storting verdubbelt tot maximaal 150 euro. Om deze bonus te kunnen laten uitbetalen, hoef je slechts zes keer je bonus rond te spelen en dit op minimale noteringen van 1.75. Je storting dient niet rond gespeeld te worden. Wedders bij Betway hebben positieve Online Wedden Sites ervaringen, want ook als je wedt op mindere noteringen dan die 1.75, telt het voor een gedeelte mee aan de bonusvoorwaarden.  Dit is uniek! Als tijdslimiet ben je gebonden aan 30 dagen, wat voldoende is om deze bonus vrij te spelen.

Tips STVV Gent en noteringen

Beste Bookmakers Betway heeft een notering van 2.40 voor winst van STVV tegen Gent. Bepaalde factoren staven absoluut die notering voor Sint Truiden, want zij spelen thuis op kunstgras en staan voor in de rangschikking van de Jupiler Pro League. Verbazend is wel dat Gent een notering krijgt van slechts 2.75, want geen enkele ploeg is dit seizoen al komen winnen op het kunstgras van STVV. Als je kijkt naar de uit overwinning van Gent, dan zien we dat ze slechts 3 wedstrijden van de 9 op verplaatsing hebben gewonnen. Daarom plaatsen we ons geld op een overwinning van Sint Truiden. Waag zelf ook je kans op deze wedstrijd of een andere van de Croky Cup.

Gokken STVV Gent