Nieuw en Exclusief – 50% tot € 50 extra bij SuperLenny!

Peter Groen
19.08.2017

Exclusief via onze website kun je nu profiteren van een 50% tot € 50 SuperLenny Welkomstbonus! Wat deze bonus zo speciaal maakt zijn de zeer gunstige bonus voorwaarden. Daarnaast is SuperLenny een uitstekende bookmaker voor jouw verdere weddenschappen. Wij lichten zowel de welkomstbonus als SuperLenny graag verder voor jou toe.

Hoe ontvang ik € 50 SuperLenny Welkomstbonus?

  • Klik op een van de SuperLenny Buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Je ontvangt na je storting direct 50% tot max. € 50 bonus in je account.
  • Zet enkel je bonusbedrag 6x in binnen 30 dagen op 2.00(+) quoteringen.

SuperLenny – Prima Bookie op vele vlakken!

We hebben SuperLenny niet enkel toegevoegd aan onze Beste Bookmakers lijst vanwege de uitzonderlijk goede bonus maar zeker ook omdat het bookmaker product uitstekend is. Allereerst is de klantenservice zeer toegankelijk omdat ze zowel een live-chat als e-mail service aanbieden. Daarnaast is het uiteraard fijn dat SuperLenny tot de Bookmaker iDeal behoort. Het Wedden Aanbod is meer dan uitstekend met de keuze uit ruim 25 verschillende sporten en voor vele voetbalwedstrijden meer dan 80 beschikbare selecties waar je op kunt wedden. Dagelijks profiteer je van een verhoogde odds promotie en de quoteringen zijn vergelijkbaar met vele andere bookmakers. Ten slotte is Mobiel Wedden zeer toegankelijk door de flexibele App waardoor SuperLenny tot de betere Voetbal Gokken Sites behoort.

Let op: Bonus enkel via onze site beschikbaar

Graag willen we je er nogmaals op wijzen dat de SuperLenny Bonus exclusief is. Dit betekent dat de bonus tot stand is gekomen door een samenwerking tussen ons en SuperLenny en deze bonus niet via de reguliere website van SuperLenny vindbaar is. Klik dan ook uitsluitend op een van de SuperLenny Buttons op onze website en je ontvangt de bonus na je storting. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *