Kies jouw stortingspercentage met exclusieve Tipbet Actie!

Peter Groen
21.10.2016

Zowel Nederlanders als Belgen kunnen als nieuwe klant bij Tipbet genieten van een prima welkomstbonus. Je kiest namelijk tussen een stortingsbonus van 50%, 100% of maar liefst 200% tot € 100. Afhankelijk van de gekozen bonus zijn er bepaalde voorwaarden van toepassing. Wij geven je graag meer inkijk in deze voorwaarden en belichten speciaal voor jou wat je bij bookmaker Tipbet kan verwachten.

Wat zijn de Tipbet Bonus Voorwaarden?

  • 50% bonus – 8 x stortings- en bonusbedrag inzetten op 2.00(+).
  • 100% bonus – 12 x stortings- en bonusbedrag inzetten op 2.00(+).
  • 200% bonus – 15 x stortings- en bonusbedrag inzetten op 2.00(+).
  • Je hebt ongelimiteerd de tijd om de Tipbet Bonus vrij te spelen.

Extra: Krijg nu € 5 zonder storting voor eSports!

Naast bovenstaande stortingsbonus voor nieuwe klanten wacht er voor de geïnteresseerden in eSports ook nog een aanvullende € 5 bonus zonder storting. Deze bonus krijg je door na het inloggen naar de offers selectie in je account te gaan en daar de Bonus Code eSPORTSFREE in te geven. Meer informatie over deze promotie lees je ook in het € 5 gratis bij Tipbet voor eSports Artikel.

Wat kan ik verwachten bij Tipbet?

Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Tipbet met een 7 als beoordeling een ruime voldoende scoort. Tipbet blinkt met name uit door haar erg goede quoteringen. Daarnaast is mobiel wedden erg comfortabel en de website razendsnel. Het wedden aanbod van Tipbet is enigszins beperkt. Qua voetbal aanbod en de andere bekende sporten is het verder wel meer dan prima. Storten kun je onder andere met Visa/Master,  Neteller, Skrill en een bankoverschrijving. Hieraan zijn geen enkele kosten verbonden, net als bij uitbetalen. We raden je dan ook zeker aan om Tipbet te proberen aan de hand van de stortingsbonus of eerst via de € 5 gratis zonder storting. We wensen je alvast veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *