Toevallig een verliezende week? Tipbet geeft je € 150 terug!

Peter Groen
13.10.2018

Hoewel je altijd voor winst gaat is niet elke wedweek is een winnende week. Tipbet heeft hiervoor een pleister op de wonden en geeft je in een verliesweek 10% van je verlies terug tot een maximum van maar liefst € 150. Heb je op dit moment nog geen account bij Tipwin? Dan wacht er eerst een nog betere promotie op jou, een flexibele 100% tot € 150 stortingsbonus! In dit artikel lichten we beide promoties voor jou toe!

Nieuw bij Tipbet? Pak geweldige welkomstbonus!

Tipbet behoort tot de Beste Bookmakers op de wedmarkt wat reeds genoeg reden is om je aan te melden. Iets dat een aanmelding nog meer extra rechtvaardigt is de Bookmaker Bonus van Tipbet. Direct na je eerste storting ontvang je een 100% bonus tot een maximum van € 100. Storten kan onder andere met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Helaas behoort Tipbet niet tot de Bookmakers iDeal Naast het feit dat het bonusbedrag erg hoog is, zijn ook de voorwaarden om je bonusgeld om te zetten in echt geld erg voordelig. Je hoeft enkel 5x je stortings- en bonusbedrag in te zetten op odds van 1.60 of hoger. Hiervoor heb je ook nog eens maar liefst 90 dagen de tijd, een geweldige bonus!

Cash Back Tipbet

Verliezende week? Ontvang tot € 150 terug!

Tipbet staat bekend tot de Voetbal Gokken Sites te behoren met veel promoties. Een hiervan is de Tipbet Cashback Bonus. In een week waarin je minimaal € 100 stort en netto verlies maakt, kun je 10% van je verlies terugclaimen met een minimum van € 15 en een maximum van € 150. Dit simpelweg door een e-mail te sturen naar support@tipbet.com en binnen 24 uur heb je je cashback binnen. De week geldt van maandag 00.01u tot zondag 23.59u, op maandag heb je dus je geld ook direct terug. Het cashback bedrag is een bonusbedrag dat je omzet door 1x in te zetten op 1.85(+) odds binnen 14 dagen. Zeer flexibele voorwaarden opnieuw! Verder heeft Tipbet o.a. een combinatieweddenschappen booster en wekelijkse € 15.000 jackpot en nog veel meer. Meld je nu aan en geniet van de vele extra´!

Over de auteur