Nu € 5 Gratis Wedden op eSports Zonder Storten bij Tipbet!

Peter Groen
18.05.2016

UPDATE: 22-04-2020
Onderstaande actie is niet meer beschikbaar. Bezoek nu onze esports tips  pagina om de laatste esport promoties te ontdekken.


Gratis wedtegoed zonder een storting te hoeven maken? Het is mogelijk! Bookmaker Tipbet geeft jou met de Tipbet Actie Code eSPORTSFREE € 5 gratis wedtegoed die jij kunt gebruiken voor het wedden op eSports. Nu zowel beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten uit Nederland en België!

Deze actie is helaas niet meer beschikbaar. Bezoek onze Gratis Wedden sectie voor de beste alternatieve gratis wedden bonussen!

Hoe verkrijg ik de € 5 gratis zonder storting?

  • Meld je aan via onderstaande banner of log in.
  • Ga naar de Offers Sectie in je account en geef de code eSPORTSFREE in.
  • Je ontvangt nu direct € 5 gratis zonder storting in je account!

Nadat je in totaal € 175 hebt ingezet op eSports combinatieweddenschappen van 2 of meer selecties met afzonderlijke quoteringen van 1.80+ is je Gratis Wedden Zonder Storting Bonus en winst volledig vrijgespeeld. Hierna kan je overgaan tot een uitbetaling of verder spelen. Voordeel van het blijven wedden bij Tipbet is dat er ook een aantrekkelijke welkomstbonus van € 100 voor sportweddenschappen en voetbal op jou wacht! Lees hierover onderstaand meer.

Wedden op Sport met € 100 Tipbet Welkomstbonus

Bovenstaande actie is specifiek gericht op het wedden op eSports. Veel wedders prefereren echter het inzetten op voetbal en reguliere sporten en ook dat is bij Tipbet mogelijk. Met de Tipbet Bonus ontvang je een stortingsbonus van 50%, 100% of 200% naar keuze tot € 100. Het 8x (50%), 12x (100%) en 15x (200%) inzetten van je stortings- en bonusbedrag volstaat om de € 100 bonus geheel vrij te spelen. Alle inzetten op quoteringen van 2.00 of hoger tellen mee en je hebt ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen! Onze Tipbet Ervaringen leerden ons dat met name de quoteringen van deze Bookmaker erg interessant zijn. Aanmelden kunnen we dan ook aanraden en kan direct via onderstaande afbeelding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.