50% extra voor je combinatieweddenschappen: TipBet combi bonus

andre
22.03.2019

TipBet is een van de nieuwere bookmakers, die pas sinds 2015 actief is. Toch vind je op de pagina van de aanbieder verschillende interessante aanboden voor sportweddenschappen. Zo zijn er enkele doorlopende promoties, een stortingsbonus voor je eerste storting en ook enkele van de beste quoteringen. Vandaag gaan wij je de combinatiebonus van de bookmaker presenteren. Met dit aanbod kun je tot 50% extra boven je normale winst ontvangen. Daarna gaan we ook de stortingsbonus van de bookmaker presenteren.

Win 50 percent extra met je combinaties bij bookmaker TipBet

50% extra winst met de TipBet combinatiebonus

Bij dit aanbod gaat het om een doorlopende promotie. Dit betekent, dat er geen vast datum is, waarop deze promotie eindigt. Om aanspraak te maken op een bonus moeten de odds van je combinatieweddenschappen minstens 1.50 bedragen. Maximaal kun je een bonus met een percentage van 50% ontvangen. Hierbij onderscheidt de bookmaker tussen pre-live sportweddenschappen en live-weddenschappen.

  • Voor pre-live weddenschappen bedraagt het maximale percentage 25%
  • Met live-weddenschappen ontvang je een bonus tot maximaal 50%

Hoe meer weddenschappen in je combinatie, hoe beter voor je. Het percentage van de bonus hangt namelijk daarvan af. Voor 4 of 5 weddenschappen ontvang je 5% extra winst. Vanaf 6 en 7 weddenschappen is er een verschil tussen pre-live en live-weddenschappen. Voor een pre-live combinatie met 7 weddenschappen ontvang je een bonus van 5%. Voor live-weddenschappen bedraagt deze bonus al 10%. En zo gaat het dus verder met elk toegevoegd weddenschap. Voor 10 weddenschappen ontvang je al 15% bonus. Als deze weddenschappen live worden geplaatst, bedraagt de bonus zelfs 20%. Voor 16 tot 20 weddenschappen ontvang je de maximale bonus van 25% voor weddenschappen vóór een wedstrijd respectief 50% voor live geplaatste weddenschappen. Profiteer dus van je sportweddenschappen gratis geld tot 50%.

Tot € 100 voor je eerste storting bij bookmaker TipBet

Voor alle nieuwe klanten is er een bijzonder leuk aanbod bij de bookmaker. Zo wacht er een bonus voor je eerste online storting. Beneden vind je een button naar de pagina van de bookmaker. Registreer daar je online weddenschappen account. Nu kun je een eerste keer storten met een van de betaalmethodes van de bookmaker. Spijtig genoeg kun je bij TipBet niet storten en wedden met iDeal. Echter zijn er verschillende andere mogelijkheden, zoals Skrill, Neteller of Visa/Mastercard. Het bedrag van je storting moet minstens € 10 bedragen. Nu ontvang je 100% van je stortingsbedrag tot € 100 als bonus. Deze moet nog 10 keer worden rondgespeeld. Er bestaat een minimale quotering van 1.60 om aan deze voorwaarden te voldoen. Maak dus nu je account bij TipBet aan en profiteer van je eerste storting en ook van je combinatieweddenschappen!

Over de auteur