Voorspel de WK topscorer en win Free Bets!

Gaston Dupont
06.06.2018

Het WK start over 9 dagen en de spanning is nu al te snijden bij de sportliefhebbers. Gisteren was de deadline voor de definitieve WK selecties en nu ben je ook zeker dat jouw bet de WK Topscorer kan worden. Hieronder bespreken we de BetserTopscorer promotie en de toegewezen odds. Ook zullen we de welkomstbonus voor nieuwe Betser klanten kort bespreken.

Hoe meer doelpunten, hoe meer Free Bets

  • Klik hier op de Betser Banner en meld je aan of registreer je.
  • Plaats minstens € 25 op je gekozen WK Topscorer.
  • Enkel je eerste bet van €25 op een WK Topscorer, geldt voor de promo.
  • Als hij 2x scoort in  1 match, krijg je €5 Free Bet.
  • Als hij 3x scoort in 1 match, krijg je €10 Free Bet.
  • Je kan 7x een Free Bet winnen van €5 of €10.

WK Topscorer odd Betser

Hieronder kan je de noteringen terugvinden van de verwachte uitblinkers op dit WK. De Argentijn Lionel Messi leidt de dans met een notering van 10.00, op de voet gevolgd door Neymar. Als je verwacht dat Messi WK Topschutter wordt, dan kan je een bet plaatsen van minstens €25. Stel dat Messi dan vervolgens 2 doelpunten maakt tegen Mexico, krijg je de volgende keer een Free Bet van 5 euro. Als Argentinië ver geraakt in het tornooi, maak je dus 7 maal kans op Free Bets met een maximum van € 70. Niet vergeten, dat je oorspronkelijke bet van €25 ook recht geeft op €250 als Messi WK topscorer is. Betser is een van de WK Bookmakers die zo’n WK topscorer promotie heeft.

Betser topscorer

© Betser

Nieuw bij Betser? € 10 cash gratis

Enkel Nederlanders kunnen zich aanmelden bij Betser, en zij kunnen ook genieten van 10 euro gratis cash. Je kan storten bij deze Bet sites Nederland via iDeal en we raden je aan om minstens €20 te storten. Zodra je dan €20 wedt, ontvang je – ongeacht het resultaat – de €10 cash. Aan onze Belgische spelers raden we aan om een kijkje te nemen om op Sportweddenschappen Sites, zodat je een idee krijgt waar je je kan registreren en aanmelden. Meld je aan en waag je kans, zodat dit WK nog persoonlijker wordt.

Over de auteur