Tottenham – Ajax: De Nederlandse droom op een CL finale?

Geert Beukers
30.04.2019

Dinsdagavond valt er Tottenham tegen Ajax in de halve finales van de Champions League te bewonderen. Wat kunnen de Amsterdammers brengen op het veld van de Spurs? Heel Nederland droomt alvast van een nieuwe stunt zoals tegen Juventus in de kwartfinale. Ondermeer oud-Ajax speler Jan Vertonghen zal alles op alles willen zetten om dit te vermijden. Wil je zelf ook liever winnen? Neem dan de betFIRST bonus bij de beste Voetbal Gokken Sites

Wat zijn de kansen van Ajax tegen Tottenham?

Ajax is zeker en vast een moelijke tegenstander voor Tottenham Hotspur. Dat kon je in de kwartfinale tegen Juventus al heel snel zien. Met hun snel en technisch voetbal zal het opletten zijn voor de verdediging van Jan Vertonghen. Net zoals de meeste Ajacieden, is de Belg ook een product van de jeugdacademie in Amsterdam. De academie van de Ajacieden doet het dan ook dit jaar weer uitstekend. We verwachten dan ook deze keer weer snelle omschakelingen en technisch hoogstaand voetbal net zoals tegen de ploeg van Ronaldo in de vorige ronde. Het wordt dus een spannende match, en een goed resultaat is ontzettend belangrijk voor de finale dromen van Nederland. De laatste Europa Cup 1 finale van Ajax was deze tegen AC Milan waar het met 1-0 in Wenen kon winnen. We hopen allen op een stunt! Een kwalificatie van Spurs of Ajax met de Beste Quoteringen wordt heel gelijk geschat door de Bookmakers.

tottenham ajax halve finale Champions League

Pak tot € 200 welkomstbonus bij betFIRST

Als je nog geen account bij BETfirst hebt dan raden we aan om onze betFIRST ervaringen eens te lezen. Met de geweldige € 200 welkomstbonus krijg je de perfecte kans om je geld op Ajax in te zetten dinsdagavond.  Ben jij een beetje de Grinch van Nederland? Dan kan je natuurlijk ook op  de odds van Tottenham inzetten. Zolang niemand je de volgende dag met je gloednieuwe Ferrari ziet rondrijden dan weet niemand je geheim.

Tottenham Hotspur Ajax quoteringen CL

 

Hoe krijg ik de betFIRST bonus? Schrijf je via onze link eventjes in op betFIRST en maak dan binnen de 24 uur een storting. Dit geld wordt dan meteen verdubbeld tot en met een maximum van € 200. Als je om één of ander reden toch niet dit binnen de 24 uur klaar krijgt is het nog altijd geen ramp. Wees even een beetje vriendelijk tegen de Customer Service en dan krijg je dit meestal toch nog wel in orde.

De bonus speel je al rond als je enkel 2 maal je storting en bonus bedrag hebt ingezet aan quoteringen van ten minste 1.40. In vergelijking met andere Bookmakers is dit dan ook heel vrijgevig. Meestal moet je een bonus veel meer aan hogere odds rondspelen. Wacht dus niet te lang, en zet nu nog in op Tottenham tegen Ajax in de Champions League finale met je betFIRST € 200 bonus!

Over de auteur