€ 150 voor Barcelona Tottenham

Gaston Dupont
11.12.2018

Er zijn zoveel topaffiches vanavond, waaronder Barcelona Tottenham Hotspur. De Engelsen gaan op zoek naar kwalificatie tegen favoriet Barcelona en moeten een beter resultaat hebben dan Inter tegen PSV. Makkelijk wordt het zeker niet! Wil je wedden op Barcelona Tottenham, dan kan je dit doen bij Bet777. Je krijgt bovenop je eerste storting een bonus van 50% en dit tot maximum € 150. Hieronder bespreken we deze promotie en kijken we vooruit naar Barcelona Tottenham.

Barcelona Tottenham : 50% tot € 150 bonus

  • Maak een account aan door hier op de foto of banner te klikken.
  • Storten kan je vervolgens doen via de traditionele manieren.
  • Stort je € 100, dan ontvang je € 50 bonus.
  • Bij een storting van minstens €300, ontvang je de maximum bonus.
  • Als je je bonus wilt laten uitbetalen, zal je dit eerst vier maal dienen in te zetten.
  • De minimum noteringen van de weddenschappen dienen 2.00 te zijn.
  • Je krijgt hiervoor 15 dagen de tijd.

Beste Bookmakers vindt dat bookmaker Bet777 een van de beste bonussen heeft in de Lage Landen. Enkel de minimum odds zijn wat aan de hoge kant, maar dit wordt gecompenseerd met de rond speelvoorwaarden. Daar komt ook bij de mobiel wedden, het wedden aanbod en de promoties heel goed te noemen zijn.

Voorbeschouwing Barcelona Tottenham Hotspur

De voetbal gokken sites dienen de Engelsen een notering toe van 3.40 voor winst tegen Barca. Dit zijn zeker beste quoteringen om je kans te wagen, want Barcelona is niet aan de meest indrukwekkende reeks bezig. Barcelona krijgt dan weer een notering van 2.05 voor thuiswinst. Voor Messi en co hoeft het niet meer, want zij zijn al geplaatst voor de volgende ronde. Voor Kane en Son is deze wedstrijd wel van belang. We wagen dan ook graag een gokje op winst voor Tottenham. Wat denk jij? Maakt Tottenham een kans? Wed dan nu bij Bet777 en verzilver je voetbalkennis.