Geheel Gratis Gokken op Spurs Gent en Genk Astra!

Peter Groen
23.02.2017

Je leest het goed! Belgen en Nederlanders kunnen nu geheel gratis inzetten op de Europa League duels van vanavond tussen Tottenham Hotspur – Gent en Genk – Astra. Bookmaker Circus geeft je namelijk € 5 cadeau bij je registratie zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken. Aanvullend biedt Circus ook nog vele andere interessante extra´s bij je eerste storting. Wij laten je exact weten hoe jij kunt profiteren en blikken vooruit op de beide Europa League duels van vanavond.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij Circus?

  • Klik op een van de Circus Banners op onze website en meld je aan.
  • Ga naar je account, account gegevens en hierna naar gsm-nummer.
  • Vul je gsm-nummer in en vraag om de verificatie sms te ontvangen.
  • Geef de bevestiging-code in in het veld en je krijgt nu € 5 gratis!
  • Benut je € 5 Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is bonus voor jou!
  • Je kunt inzetten op Gent of Genk of ook andere duel(s) naar keuze.
Meer info: Geheel Gratis – € 5 Zonder Storting bij Circus! NL en BE Donker
Of meld je onderstaand direct aan en bevestig je GSM Nummer in je account.
Circus 5 euro Gratis

€ 290 aan Stortingsbonus wacht op jou!

Naast bovenstaande Gratis Wedden op Voetbal Zonder Storting promotie wacht er nog meer op jou bij Circus. Je krijgt nu namelijk op je eerste storting een bonus van 100% tot maximaal € 250. Je kunt natuurlijk direct € 250 storten maar ook een storting van € 10 loont reeds. Na je eerste inzet van € 10 ontvang je namelijk direct, ongeacht het resultaat, € 30 aan Free Bets! Alle winst die je maakt uit je Free Bets is bonus voor jou. Je bonusgeld bij Circus speel je reeds vrij door dit 7,5 x in te zetten op 2.21(+) odds. Ook kan je kiezen om 15x in te zetten op 1.81-2.20 odds of 30x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgenoemde is ook mogelijk. Als we Bookmakers Vergelijken zien we steevast dat Circus bij de beste Voetbal Gokken Sites hoort en daarmee kunnen we een registratie en storting dan ook zeker aanraden. Klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande banner en meld je direct aan.

Circus Account Aanmaken

Voorbeschouwing Spurs-Gent en Genk-Astra

We zijn aanbeland bij de terugrondes van de laatste 32 in de Europa League. In de heenronde wist Gent verassend met 1-0 thuis van Tottenham Hotspur te winnen. Spurs is favoriet en staat dan ook tegen 1.29 genoteerd, gelijkspel is 5.11 en winst Gent 11.50. Genk deed met een 2-2 gelijkspel bij het Roemeense Astra prima zaken en is thuis de favoriet. Winst Genk levert je een 1.65 odd op, gelijkspel een 3.85 odd en winst Astra een odd van 5.32. Welke odd je ook kiest. Bij Circus zet je € 5 gratis in en zet je een € 10 weddenschap na je storting, ongeacht het resultaat, om in € 30 aan Free Bets. Benut je kans nu en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *