Champions League finale: Super odds voor Tottenham – Liverpool

andre
31.05.2019

De grootste wedstrijd van het jaar staat voor de deur! Tijd voor Tottenham – Liverpool en de ontknoping van de Champions League 2018/2019. Voor deze gelegenheid hebben de beste betting sites Nederland extra hun best gedaan. Zo vind je bij Bet777 Super Odds voor de wedstrijd. Als bijvoorbeeld Salah & Mané allebei scoren, ontvang je 8.00 keer je inzet. Wint Tottenham zonder tegendoelpunt, dan is er een quotering van 10.00. Een eerste doelpunt door Harry Kane levert je odds van 9.00 op. Kijk dus zeker naar de Super Odds om nog meer winst met je weddenschappen te maken!

Super Odds Tottenham tegen Liverpool Champions League finale bij Bet777

Bet777 welkomstbonus: 50% van je stortingsbedrag tot € 150

De Super Boost is een van de meest interessante aanboden bij de bookmaker. Vooral voor de finale van de Champions League toont Bet777 zich van de beste kant. Maar ook voor nieuwe klanten wacht er een bijzonder attractief aanbod voor de eerste storting. Nog geen klant bij een van de beste bookmakers? Niet minder dan € 150 zijn er op dit moment beschikbaar voor je eerste storting. Daarvoor moet je eerst een account bij Bet777 aanmaken. Volg gewoon deze stappen:

  1. Klik op onze link naar de website van de online bookmaker
  2. Maak via de button ‘registreren’ een weddenaccount aan
  3. Plaats een eerste storting met een bedrag van minstens € 10
  4. Nu ontvang je 50% van je eerste storting als Bet777 bonus
  5. Speel de bonus binnen de 15 dagen 4 keer rond

Voor je eerste storting zijn er verschillende methodes beschikbaar, zoals Bancontact, PayPal en Skrill. Let op het minimum bedrag van € 10 om voor een bonus in aanmerking te komen. Je bonus moet dan nog binnen de 15 dagen worden vrijgespeeld. Zet hem 4 keer in tegen odds van 2.00 of hoger. Dit betekent dat je een totaal bedrag van € 600 moet spelen voor de maximale bonus van € 150. Maar dat is nog niet alles, ook de odds en selecties voor Tottenham – Liverpool zijn bijzonder sterk!

Odds Tottenham – Liverpool en Champions League finale Bet777

Met bijna 200 verschillende selecties wacht er een bijzonder uitgebreid aanbod voor de grootste wedstrijd van dit jaar. Ook odds zijn in onze Bet777 ervaringen altijd een sterk punt. Over het algemeen wordt Liverpool hierbij als de grote favoriet gezien. Nadat ze vorig jaar al bijzonder dichtbij winst waren, is het nu misschien het goede moment! Winnen de mannen van Jürgen Klopp de Champions League, dan liggen de odds bij 1.86.
Tottenham tegen Liverpool Champions League finale odds bij Bet777 online
Wint outsider Tottenham, dan ontvang je 4.15 keer je inzet. Een gelijkspel na 90 minuten levert je ook nog altijd een quotering van 3.55 op. Er wordt ook verwacht dat beide ploegen scoren – daarvoor is er een notering van 1.71. Gebeurt dit niet, dan ligt de quotering bij 2.10. Bij de doelpuntenmakers zijn Salah met 5.00 en Mané met 5.30 de grote favorieten. Maar ook Harry Kane met 6.10 is altijd in staat te scoren. Geniet van Tottenham – Liverpool en de Champions League finale bij Bet777!

Over de auteur