Wedden op Tottenham of Manchester City?

Erik de Kort
28.01.2020

Een wedstrijd tussen twee topteams en twee topcoaches. Wint het Tottenham van Mourinho of wordt het toch Pep Guardiola met City?

De strijd tussen de nummer 2 en nummer 6 van de Premier League

17 punten is het verschil tussen de nummer twee Manchester City en nummer zes Tottenham. City lijkt de strijd voor het landskampioenschap te hebben opgegeven maar zal ongetwijfeld de tweede plaats willen verdedigen. De voorsprong op Leicester City dat dede staat bedraagt namelijk slechts 3 punten. Het lijkt alleen Leicester te zijn dat aan kan haken om de strijd voor de tweede plek.

Tottenham wist slecht een van de vijf wedstrijden te winnen. Vorige week won Tottenham met 2-1 van Norwich. Door deze matige reeks staat Tottenham nu op 34 punten. Dat zijn er net zoveel als Manchester United dat de vijfde plek staat en Wolverhampton dat de zevende plaats in bezit neemt. Tegelijkertijd staat Sheffield slechts op een punt achterstand en moeten de Spurs dus rekening houden met een dramatische daling als het niet kan winnen van City. We gaan eens kijken bij de Belgische bookmakers wat er wordt gegeven voor een overwinning van de thuisploeg. Denk jij dat Mourinho kan winnen met Tottenham Spurs?

Manchester City de meest scorende ploeg

In de Premier League is het niet de koploper dat het meest meest het net weet te vinden. Het is Manchester City dat het meest doeltreffend is. Met 65 goals in 24 matchen geeft dit gemiddeld 2.7 goals per match. Het verschil met koploper Liverpool zit met name in het aantal tegengoals. Waar City op 27 tegengoals staat, heeft Liverpool er slechts 15. Bij Tottenham zien we 38 goals tegenover 32 geïncasseerde goals  Een positief doelsaldo dus van 6 tegenover 38 in de plus voor City. Kun jij op basis van deze statistieken al een voorkeur aangeven voor de winnaar van deze wedstrijd? We pakken de odds van Bwin review.

De odds voor tottenham tegen Manchester city Premier League© Bwin

Tottenham – City odds

Als Tottenham niet wilt afzakken naar een lagere plek dient het te winnen van City of op zijn minst nog een punt te pakken tegen Manchester City. We pakken de odds van Bwin erbij om te kijken wat de bookmakers verwachten van de wedstrijd. Bwin richt zich op de Belgische markt. Als Nederlander raden we je aan om een bookmaker te kiezen die op de Nederlandse markt actief is. Raadpleeg ons stortingsbonus overzicht om gelijke een mooie bonus mee te pakken.

Bij Bwin zien we dat Manchester City wordt gezien als kandidaat voor de overwinning. Met odds van 1.50 voor een overwinning van City lijken de bookmakers toch wel het signaal af te geven dat City de beste papieren heeft. Voor een overwinning van Tottenham, de tweede in zes wedstrijden, krijg je 5.75, wat net iets meer is dan de 4.75 die je krijgt voor een gelijkspel. Goede odds voor een hele mooie Premier League wedstrijd. Om met deze odds in te zetten registreer je je via de onderstaande link bij Bwin, Veel wedplezier!