De spanning neemt toe in de Premier League: Tottenham – Manchester United

Erik de Kort
13.03.2020

Steeds meer wedstrijden worden afgelast of achter gesloten deuren gespeeld. Vooralsnog lijkt Tottenham Hotspur – Manchester United door te gaan. Wij hebben de beste odds voor je gevonden.

Manchester United op rozen

Op donderdag speelde Manchester op bezoek in Oostenrijk tegen Lask Linz. Deze eerste wedstrijd werd met 5-0 gewonnen. Manchester United had maar liefst vijf verschillende doelpuntenmakers. United is bezig een zeer sterke reeks neer te zetten. De laatste 11 wedstrijden werden niet meer verloren. Met de 6-0 overwinning en de de overwinning op stadsgenoot City nog vers in het geheugen lijkt United dus klaar te zijn voor de strijd tegen Tottenham. Manchester United staat vijfde en heeft Chelsea in het vizier met drie punten achterstand. Online voetbal wedden doe je natuurlijk met de beste odds en een mooie bookmaker bonus. We bespreken ze nadat we over de vorm van Tottenham zijn gegaan.

Tottenham al zes wedstrijden zonder overwinning.

De Spurs staan op de achtste plek in de Premier League. Het gaat bepaald niet goed dit seizoen en ook de komst van José Mourinho lijkt weinig verandering te hebben gebracht. Tottenham ging met 3-0 onderuit op bezoek bij Leipzig en ook de wedstrijden ervoor werden verloren of gelijk gespeeld. Het verschil met Manchester is nog vier punten. Een overwinning kan Tottenham dichter bij Europees voetbal brengen volgend seizoen. Kan de ploeg van Mourinho dit voor elkaar krijgen? We gaan kijken wat de bookmakers verwachten van deze wedstrijd. 

wedden op tottenham manchester united

© Svenbet

De odds bij deze wedstrijd

De odds van deze mooie Premier League wedstrijd komen bij Svenbet vandaan. Bij Svenbet zien we dat Manchester United de favoriet is voor de overwinning met odds van 2.18 voor een overwinning. Voor een overwinning van Tottenham krijg je meer. Als Tottenham de drie punten pakt staan de odds op 3.38. Dat is net iets hoger dan een gelijkspel waar je 3.33 voor krijgt. De bookmakers lijken dus niet te geloven in een overwinning van Tottenham. Als jij hier anders over denkt dan kan dit een mooi moment zijn om in te zetten op deze wedstrijd.

We hebben deze bookmaker uitgekozen vanwege onze Svenbet ervaringen en de mooie bonus waarbij je 100% van je storting krijgt tot een bedrag van €125 krijgt als je de bonus code SBOOKX6 gebruikt. Het grote voordeel aan deze bonus is dat je de bonus maar zes keer hoeft rond te spelen op odds hoger dan 2.0 voor je je bonus kunt uitkeren. Geniet nu snel van deze mooi promo via de link hieronder.