Voorspel nu de spannende Tour De France 2019!

Amber Marley
02.07.2019

Voorspel nu bij Bookmakers via Goldenpalace wie dit jaar veel kans maakt in de Tour De France! Gezien de Tour De France al sinds januari 1903 een groot succes is, gaan we er vanuit dat het dit jaar ook weer een erg spannend avontuur gaat worden.

De Tour De France in een aantrekkelijk jasje

Het is bijna weer zo ver! De Tour De France gaat 6 juli van start in Brussel. Vind jij het nou ook spannend om te voorspellen wie er veel kans gaat maken in de Tour De France? Bij Goldenpalace heb je daar de ultieme mogelijkheid voor! Zo wordt de Tour nog een tikje aantrekkelijker. Wat denk jij? Wie heeft veel potentie in de Tour? Bij Bookmakers Nederland heb je super de mogelijkheid om een mooie maar gemakkelijk weddenschap te doen.

116 jaar geleden werd de eerste editie van de Tour De France gewonnen door Maurice Garin, een Fransman. Gaat het dit jaar ook een Fransman worden of toch een Belgische topper? Jij kan dus nu een voorspelling doen als je een sterk gevoel hebt over wie er wel eens aan de top zou kunnen komen dus probeer het uit en zorg dat je deze weddenschap gaat winnen via de Beste bookmakers.

ronde van Frankrijk eerste etappe

Het is nooit verkeerd om een leuke prijs te winnen en dat geheel met een simpele klik op de knop. Wist je dat de laatste renner in 2014 er maar liefst 96 uur over deed om de tour te beëindigen? Daarentegen heeft Chris Froome uit Groot-Brittannië de snelste tour weten te rijden in 2017. Waar ga jij op wedden dit jaar?

De racefietsen staan er al klaar voor, hopelijk gebeuren er geen incidenten of andere ongevallen, zoals wel eens gebeurd. Mocht je geen tijd hebben om de renners persoonlijk aan te moedigen? Dan is er gelukkig de kans om de fietsenploeg te steunen door op een specifieke renner te wedden via Goldenpalace.

Wedden op de Tour De France met een bonus van €250

Om de weddenschappen nog leuker voor je te maken, ontvang je direct een een geweldige welkomtsbonus van maar liefst 100% tot €250 bij je eerste storting.

  •  Rondspelen van de bonus moet tegen 20 maal het bonus en stortingsbedrag
  • Minimum quoteringen die meetellen zijn 1.70
  • Je moet dit binnen de 60 dagen verwezenlijken 

Over de auteur