Wed nog snel op Tsjechië – Engeland: Euro 2020 Groep D

Erik de Kort
22.06.2021

De koplopers van Groep D nemen het vanavond tegen elkaar op.  Hier lees je wat je kunt verwachten van Tsjechië tegen Engeland in de wedstrijd van vanavond, 22 juni.

Tsjechië wint wel van Schotland, niet van Kroatië

Door een mooie overwinning tegen Schotland, wist Kroatië gelijk de eerste plek te pakken de in poule. Kroatië werd daarna ook nog op 1-1 gehouden en dat zorgt ervoor dat we Tsjechië op de eerste plek zien in Groep B. De Tsjechen hebben zich al geplaatst voor de achtste finales. Een gelijkspel vanavond tegen Engeland zal ervoor zorgen dat ze als poulewinnaars de groepsfase afsluiten. Dat betekent dan dat ze tegen de nummer twee van de poule des doods moeten spelen. Frankrijk, Duitsland, of Portugal zal de tegenstander worden van de groepswinnaar van Groep D.

Tsjechië en Engeland zijn elkaar ook al tegengekomen in de Euro 2020 kwalificatie. Daar liep het niet zo goed af voor de Tsjechen. Het werd 5-0 voor Engeland in de eerste wedstrijd. De returnwedstrijd wisten Tsjechië wel te winnen met 2-1. Dat was alweer twee jaar geleden en Tsjechië lijkt nu een betere vorm te hebben gevonden. Geven de bookmakers Belgie Tsjechië een kans vanavond? De EURO2020 odds hieronder zullen duidelijkheid verschaffen.

>> Ontdek ook de EK topschutter odds <<

Engeland stelt teleur tegen Schotland

The battle of Britain, het hele Verenigd Koninkrijk keek er al maanden naar uit. Het was een wedstrijd waarbij Engeland een paar keer goed weg kwam. Het 0-0 gelijkspel voelde wellicht een beetje als een overwinning. Schotland toonde vechtlust en passie en dat leek juist te ontbreken aan Engelse zijde.

Door de overwinning op de eerste speeldag tegen Kroatië ligt het lot van Engeland nu in eigen hand. Engeland zou een gunstige tegenstander kunnen treffen door als tweede te eindigen. Of Southgate het zich kan veroorloven om voor de tweede keer op rij niet te winnen, valt te betwijfelen. Met name het gelijkspel tegen de Schotten tegen de schotten en het gebrek aan vechtlust zorgde voor een hoop kritiek. Laten we de noteringen van de beste bookmakers er maar eens bij pakken om te zien hoe zij over deze wedstrijd denken.

Wedden op Tsjechie Engeland euro 2020 22-06-2021

©Napoleon Games

De beste odds vind je bij Napoleon Games

Bij Napoleon Games is er geen twijfel. Engeland is favoriet! Inzetten op “Engeland wint” staat op 1.52. Voor Tsjechië staan de odds bij deze bookmaker op 8.50. Een gelijkspel levert je alsnog 3.80 op. Als je nog niet zo bekend bent met deze bookmaker, dan kun je onze Napoleon Games ervaringen eens doorlezen. Wil je direct inzetten op deze wedstrijd? Klik dan op de link hieronder en zet nog snel in voor de wedstrijd begint.