Turkije – Nederland WK kwalificatie op woensdag 25 maart

Jeroen van den Berg
23.03.2021

De WK kwalificatiecampagne van het Nederlands elftal start woensdag in Istanboel. Gaat Nederland vliegend van start met een overwinning op Turkije? Of houden de Turken Oranje onder? Een voorbeschouwing.

Nederland favoriet in de poule

Tegen Turkije lijkt Nederland te beginnen met de lastigste ploeg in de kwalificatiepoule. Turkije en Noorwegen moeten het Nederland nog enigszins lastig kunnen maken. De andere ploegen zijn Letland, Montenegro en Gibraltar, Oranje heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen en bovendien is het al even geleden dat er verloren is. Op 7 oktober werd er met 0-1 verloren van Mexico. Daarna werd er drie keer gelijk gespeeld en twee keer gewonnen.

Je kunt nu dus wedden op wk kwalificatie! Normaliter moet Oranje in staat zijn om Turkije in Istanboel te verslaan. Met Memphis Depay alsnog bij de selectie is in ieder geval de aanval weer compleet. Een aderlating bij Nederland is dat Stephan de Vrij niet mee kan doen. Hoewel Nederland natuurlijk als doel heeft zich voor het WK te plaatsen is dit ook het perfecte moment om te testen hoever de ploeg is met het oog op het aankomende Europees Kampioenschap. Van Turkije weten we niet heel veel behalve dan dat Nederland het nooit echt makkelijk heeft tegen ze. Voor we naar de odds van de beste bookmakers gaan kijken, schijnen we ons licht eerst op de tegenstander.

Alleen de 1e plek geeft rechtstreeks ticket

Met Nederland en Noorwegen in de Poule wist Turkije vanaf begins af aan al dat het een lastig verhaal zou gaan worden. NU bovendien ook de kwalificatiereeks zijn aangepast wordt het kwalificeren nog lastiger. Alleen de koppositie geeft rechtstreekse plaatsing. De kenners gaan uit van Nederland maar Turkije en Noorwegen (met Haalland) mogen toch ook zeker als kanshebbers gerekend worden.

Turkije mist de bij Juventus spelende Merih Demiral vanwege een dijbeen-probleem. Van de laatste zes wedstrijden wist Turkije er slechts een te winnen. Verrassend genoeg was dat tegen Rusland, de sterkste tegenstander in de Nations League. Van Hongarije werd twee keer verloren terwijl tegen Servië twee keer gelijkgespeeld werd. Het Turkse elftal is zoekende naar vorm. Als de Turken zo spelen zoals de laatste paar wedstrijden, hebben ze tegen Nederland geen enkele kans. De bookmakers België lijken ook niet echt in winst van de Turken te geloven. Klik op de afbeelding om de odds bij Bet777 te bekijken.

 

De Bet777 odds bij Turkije Nederland 25-03-2021

©Bet777

De Bet777 odds bij deze kwalificatiewedstrijd

In Turkije zonder ploeg lijkt het Nederlands elftal het minder moeilijk te gaan hebben dan anders en ook de bookies lijken rekening mee te houden met winst van Oranje. Bet777 geeft je 1.74 voor winst van Nederland. 4.80 krijg je als je inzet op winst van de thuisspelende Turken. Mocht je er van uit gaan dat Nederland net als Italië en Spanje gelijkspeelt dan kun je hierop inzetten met 3.95. Via de link hieronder kun je direct aanmelden bij Bet777 maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om onze Bet777 review te lezen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.