UFC FIght Night voorbeschouwing en odds 18-07-2021

Jeroen van den Berg
16.07.2021

Deze zondag staan er tijdens de UFC Fight Night weer een aantal mooie gevechten voor je klaar. We bespreken de mooiste en pakken de beste odds er bij voor deze avond, volgens de beste bookmakers.

Islam Makhachev – Thiago Moises

De lichtgewicht klasse komt een schitterend gevecht tussen rijzende ster Isla Makhachev en de Braziliaanse Thiago Moises. Beide vechters staan in de top 15 en dat betekent dat we ongetwijfeld sensatie gaan zien in een gevecht om de punten. Makhachev staat op zeven overwinningen op rij en wordt nog wel eens vergeleken met Khabib Nurmagomedov.

Thiago Moises is de uitdager en weet dat als hij Makhachev verslaat, hij een stuk dichter in de top 10 zal komen te staan. De stats van de Braziliaan staan na drie overwinningen op rij op 15-4.  Beide vechters beheersen elk vlak van de sport geweldig en is een fantastisch slotstuk van de avond. Bij de bookmakers Nederland is Islam Makhachev de grote favoriet met 1.14 tegenover 6.00 voor Thiago Moises. Moises wist echter al meer te verrassen dus het gevecht is zomaar niet gewonnen voor Mahkachev.

Jeremy Stephens vs Mateusz Gamrot

Jeremy Stephens stapt zondagnacht voor de 34e keer de UFC ring binnen en staat daarmee in de top 4 van vechters met de meeste appearances. Daarbij is het ook gelijk z’n eerste gevecht in deze gewichtsklasse sinds 2021. Stephens heeft dus een berg ervaring terwijl de Poolse Mateusz Gamrot nog maar net komt kijken in de UFC. De Pool mag niet onderschat worden want hij won al indrukwekkend van Scott Holtzman nog niet zo lang geleden. De ervaren rot Jeremy Stephens zal de nieuwkomer graag alle hoeken van de ring willen laten zien. Gamrot is echter geen groentje want hij heeft al twee kampioenschappen op zijn naam bij KSW. Een ruwe diamant bij de UFC die voor een hoop sensatie kan zorgen. De Belgische bookmakers, Betfirst in dit geval geven de Poolse Gamrot echter het voordeel van de twee fighters. Gamrot staat op 1.46 terwijl Stephens op 2.80 staat.

Wedden op UFC Fightnight 18-07-2021

©Betfirst

Rodolfo Viera  tegen Dustin Stoltzfus

Middengewichten die tijdens hun meest recente gevechten flinke tegenslagen te verwerken kregen, botsen in dit geweldige vecht tussen Viera en Stoltzfus. 

Vieira was een van de beste grapplers die de Octagon de afgelopen jaren sierde. Hij ging vroeg in zijn gevecht met Anthony Hernandez op jacht naar een finish,maar ging te hard van start en werd in z’n eigen spel verslagen. Viera moest opgeven en gaat nu op zoek naar revanche tegen Stoltzfus die recentelijk zijn tiende overwinning op rij pakte. Stoltzfus is na een jaar vol kommer en kwel terug in de ring en lijkt klaar te zijn voor een overwinning. Toch denken ze bij Betfirst niet dat hij het gaat redden tegen Viera. De odds zijn 1.46 tegen 2.80 in het voordeel van Viera.

Vergeet voor je gaat wedden niet onze Betfirst ervaringen door te lezen. Deze heerlijke UFC Fight Night vind je via onderstaande knop.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.