UFC Vegas 35 Fight Night preview en odds 29 augustus 2021

Erik de Kort
27.08.2021

Op zondagnacht staat er weer een hoop spektakel voor je klaar. UFC 35 Vegas heeft het geweldige gevecht tussen Edson Barboza vs. Giga Chikadze maar er zijn nog veel meer mooie gevechten waar je op kunt wedden.

Main Card: Barboza vs Giga Chikhadze

Een geweldig Featherweight duel tussen Edson Barboza (22-9-0) en Giga Chikadze (12-2-0), de oud Glory kickbokser, Chikhadze, de Georgiër is weliswaar langer dan Barboza, maar toch ook wel lichter en heeft minder bereik dan de Braziliaanse Barboza. Beide vechters wonnen hun laatste gevecht maar de statistieken van “Junior” Barboza zullen bij de beste bookmakers toch meer doorslag geven dan die van Giga “Ninja” Chikadze. De Georgiër moet het met name van zijn trappen hebben en zou het conditioneel niet goed genoeg zijn om 25 minuten te worstelen.

odds UFC fight night

Daar ligt dan weer het voordeel van Barboza die eveneens het boksen op hoogwaardig niveau beheerst. Een schitterend gevecht waarvan de odds van de beste bookmakers  minimaal net zo mooi zijn. Bij Betway krijg je 1.85 voor Barboza tegenover 1.96 voor Chikadze. Het zal er dus om gaan spannen. Barboza heeft op dit moment de beste odds.

Jamall Emmers vs. Pat Sabatini

Jamall Emmers (14-3) kent een goede run van 8-1 met alleen een verlies tegen Julian Erosa en verdiende hiermee een plek in de Octagon. Tegen Giga Chikadze lukte het Emmers niet om goed voor de dag te komen maar tegen Vince Cachero kon Emmers wel indruk maken. Emmers heeft licht het voordeel qua lengte en gewicht op Sabatini (18-5). Deze Sabatini bereikte de UFC in april van dit jaar en versloeg direct Tristan Connely.

UFC fight night odds

Toch lijkt het Emmers te zijn die de beste papieren heeft. Zijn lengte, worstelvaardigheden en tempo geven hem alle middelen om een ​​grote bedreiging te zijn voor Sabatini. Soms lijkt Emmers echter wat slimmigheden te missen die hem een overwinning kunnen kosten. Sabatini kan daar optimaal van profiteren aangezien hij slechts het kleinste gaatje nodig heeft om een opening te vinden.  De bookmakers België geven Jamall Emmers het voordeel met 1.63 voor de winst tegenover 2.27 die je krijgt voor een overwinning van Sabatini.

Mana Martinez vs. Guido Cannetti

Een knock-outreeks van vijf gevechten bracht Mana Martinez (8-2) naar ‘Contender Series’, waar hij vroeg in de derde ronde het slachtoffer werd van een geweldige aanval van Drako Rodriguez. Nadien is hij teruggekeerd met twee overwinningen en daarbij twee knock-outs in totaal 92 seconden. Een van de tegenstanders was veteraan Jose Johnson in mei 2021 en die overwinning maakt indruk.

wedden op UFC

De Argentijnse Guido Cannetti (8-5) nam in 2014 deel aan het inaugurele The Ultimate Fighter (TUF): “Latijns-Amerika”-toernooi, viel in de openingsronde en leed vervolgens een tweede nederlaag toen hij nog een extra kans kreeg. De statistieken zien er dus niet goed uit  Cannetti heeft geen geweldige conditie en tot overmaat van ramp beheerst de 41-jarige vechter ook niet over een verfijnde techniek. Cannetti vecht voor het eerst in ruim anderhalf jaar.  Of hij het Martinez lastig kan maken is dan ook de vraag. 

Dat zou misschien moeten kunnen met worstelen. De verwachting is echter dat Mana Martinez wellicht weer binnen een paar minuten vernietigend toe zal slaan. Wedden doe je met 1.35 voor Martinez en 3.20 voor Canneti. Het grootste verschil in odds dat je kunt zien op deze geweldige Fight Night.

Dit kan dus ook erg interessant worden als je wil live wedden op deze fight. Wil je wedden op deze en nog veel meer mooie gevechten, lees dan eens onze Betway review door of meld je direct aan via de link hieronder.