Unibet deelt 1 Miljoen euro uit!

Gaston Dupont
01.06.2018

Het WK voetbal in Rusland gaat over een kleine twee weken van start en Unibet heeft een schitterende promotie voor jullie. Veel hoef je er niet voor te doen enkel een bet te plaatsen op een groepswedstrijd tijdens het WK. Hieronder vertellen we hoe je kans maakt op jouw deel van de 1 miljoen euro.

Hoe win ik een deel van € 1 milj. ?

  • Belgen kunnen hier op de Unibet banner klikken en je registreren.
  • Storten kan je onder andere doen met Bancontact, Visa of Mastercard.
  • Plaats een bet van minstens €5 op een groepswedstrijd van het WK.
  • Hopen dat België wereldkampioen wordt.

De Jackpot van 1 miljoen euro wordt gelijk verdeeld aan alle rechthebbende spelers, iedereen wint dus hetzelfde bedrag. Wedden op een groepswedstrijd telt zowel live als pre-match. Ook nieuwe spelers uit België hebben recht op deelname aan de WK Jackpot, want ook een bet met bonusgeld telt mee. Een Free Bet telt echter niet mee voor deze vetpot.

Nieuwe speler bij Unibet : 200% tot € 80

Als je nog geen account hebt bij Unibet, dan kan je hier op de Unibet link klikken en je account aanmaken. Dit lukt enkel voor Belgen, Nederlanders kunnen hier een kijkje nemen Betting Sites Nederland. Er is voor de Belgen een welkomstbonus voorzien van 200% tot € 80 en dit kan je verkrijgen door bij voorbeeld te storten met Bancontact, Visa, MasterCard, Neteller of Skrill. Je ontvangt onmiddellijk de bonus tot maximaal 80 euro. Om deze bonus vrij te spelen, dien je slechts driemaal je bonus in te zetten en dit aan minimale odds van 1.40. Beste Bookmakers vindt dit een van de beste bonussen die er momenteel op de markt is. Om een overzicht te krijgen van alle beschikbare bonussen kan je bovendien onze bookmaker bonus pagina raadplegen. Maar schrijf je eerst in voor deze Unibet pool en laten we hopen dat België slaagt in zijn missie.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Unibet!
Belgie Unibet pool WK

Over de auteur