Unibet Streakr – Win tot € 50.000 zonder storting

Erik de Kort
03.01.2020

Unibet strooit met € 50.000! Als je nu bij Unibet meespeelt aan Streakr, maak je kans om mee te delen in de totale prijzenpot van € 50.000! Lees hier alles over de Unibet Streakr actie.

Lekker het jaar in met Unibet Streakr

Speel gratis mee bij Unibet en win gratis weddenschappen en een deel van €50.000 te winnen! Als jij de meeste Streakr voorspellingen juist hebt beantwoord en dus de langste reeks juiste voorspellingen hebt neergezet, pak je de hoofdprijs. Er zijn tal van prijzen zoals gratis weddenschappen te verdelen en dat maakt dit een hele leuke promotie om erbij te pakken deze maand. We gaan hier verder in wat je allemaal kunt verwachten bij deze toffe promotie, die je trouwens gewoon via de Unibet app kunt spelen.

Hoe Unibet Streakr werkt

Het gaat hier niet om een streaker zoals die (half) naakt over het veld loopt natuurlijk. Maar wat is die Streakr actie dan wel? Je kan het eigenlijk zien als een gratis quiz waaraan je kunt deelnemen. Elke dag doe je een voorspelling en als jij de langste reeks hebt neergezet win je de hoofdprijs. Deze bedraagt een deel van de totale pot van € 50.000. Je doet dus gratis mee aan Streakr en het enige wat je hoeft te doen is elke dag een voorspelling plaatsen. Elke dag krijg je drie keuzes, waaruit je er één moet kiezen. Op deze keuze dien je vervolgens een aantal vragen te beantwoorden of voorspellingen te maken. Dit doe je elke dag, ook als jouw voorspelling niet juist was blijf je dus gewoon doorspelen.  Er zijn namelijk meerdere prijzen te verdienen. De spelers die na 14 januari 2020 de langste reeks juiste voorspellingen hebben gemaakt, verdelen de prijzenpot van maar liefst € 50.000. Je kan aan Streakr meedoen als nieuwe klant, maar ook als bestaande Unibet klant. Deelname aan Streakr is dus volledig gratis en zeker de moeite waard. Wil je nu nog wat meer weten over Unibet, onze Unibet review geeft je alle info over deze bookmakers.

 

unibet streakr bonus

©Unibet

Wat kun je allemaal winnen met Streakr?

Natuurlijk is die € 50.000 of een deel daarvan hartstikke lekker om het jaar mee te beginnen. De spelers met de langste reeks correcte antwoorden op 14 januari 2020 om 23:59 uur, verdelen die spectaculaire prijzenpot. Dit is echt een heerlijke bookmaker bonus om goed van start te gaan in 2020. Helemaal natuurlijk als je weet dat het je helemaal niets kost. Bovendien krijg je voor elke 3 correcte vragen op rij een freebet cadeau van Unibet die zeven dagen geldig blijft. Als je dus een beetje kennis hebt van sport, pak je dus al heel snel deze mooie Freebet mee.

Ook de welkomstbonus van Unibet pak je mee

Als nieuwe speler is het zeker de moeite waar om je te registreren bij Unibet. Behalve het feit dat je gratis kunt meespelen aan Streakr zonder ook maar te hoeven storten, pak je ook de welkomstbonus mee die zeker het vermelden waard is. Zodra je bij Unibet € 5 inzet, pak je al een 100% winstverdubbeling mee. Op jouw eerste pre-match bet loopt jouw maximale winstverdubbeling al gelijk op, tot € 50 en € 25 op live weddenschappen. Zo pak je dus heel snel € 75 extra als nieuwe speler, als je eerste pre-match en live weddenschap correct zijn. Speel nu mee met Streakr bij Unibet via de link.