Unibet actie: terugbetaling bij eerste doelpuntenmaker!

Jeroen van den Berg
06.02.2020

Inzetten op wie het eerste een goal maakt levert vaak goede odds op. Maar hoe frustrerend is het dan dat jouw spits net de paal raakt en een ander de bal kan intikken? Unibet betaalt in zulke gevallen nu je geld terug!

Hoe werkt de terugbetaling?

Deze mooie aanbieding van Unibet is van toepassing op alle pre-match weddenschappen. Zodra je €5 inzet op een eerste doelpuntenmaker in een aantal competities in Europa en een ander scoort in de eerste tien minuten van de wedstrijd, dan krijg je je inzet tot €25 terug! Je kan hierbij kiezen uit de Premier League, Champions League, Europe League, La Liga en de Engelse Champions. De terugbetaling vindt binnen 24 uur plaats. De minimale inleg voor deze mooie actie is €1 en de maximuminzet bedraagt €25. Een groot voordeel is dat er bij deze actie geen rondspeelvoorwaarde zit aan de gewonnen prijs en dat iedereen, zowel nieuwe als bestaande spelers mee kunnen doen. Let wel even op dat je deze gratis wedden promotie alleen doet met enkelvoudige weddenschappen

Welke wedstrijden komen in aanmerking de komende periode?

Dit weekend al kun je inzetten op de Premier League en Championship in Engeland. In een verkort programma zien we dit weekend Everton het opnemen tegen Crystal Palace maar op zondag de mooie wedstrijd tussen Manchester City en Westham United. Denk jij bijvoorbeeld dat Sergio Agüero de score aftrapt het eerste doelpunt maakt dan krijg je hier 3.30 keer je inzet voor. Voor Raheem Sterling krijg je maar liefst 5.20. Ook zijn de odds voor een eerste goal van een van de spitsen van West Ham aanzienlijk. Mocht jij dus €10 inzetten op een goal van Sterling, zoals in het voorbeeld, dan krijg je als hij ook daadwerkelijk de eerste goal maakt, €52 terug. Mocht het toch Agüero zijn met de goal binnen de eerste tien minuten, dan krijg je van Unibet dus gewoon je inleg terug! Wist je trouwens dat je met de Unibet app  al deze weddenschap gewoon op je mobiel kunt plaatsen?

 

wie scoort de eerste goal?

©Unibet

Over anderhalve week staat ook de Champions League weer op het programma. De laatste zestien teams, de beste van Europa nemen het tegen elkaar op. Dat beloven natuurlijk een aantal topwedstrijden te worden. We zien op de eerste dag al direct vier toppers in actie. Atletico Madrid neemt het op tegen Liverpool maar ook zien we Dortmund strijden tegen PSG. Een week later zien we bijvoorbeeld Chelsea Bayern maar ook Real Madrid tegen Manchester City. Schitterende wedstrijden dus waarbij er dus toch een eerste doelpuntenmaker moet zijn, weet jij al wie het gaat worden?

De Welkomstbonus van Unibet

We hebben nog meer goed nieuws voor je. Als jij je nu als nieuwe speler aanmeldt bij Unibet dan staat er een hele mooie welkomstbonus voor je klaar. In onze Unibet review leggen we alle details over Unibet haarfijn uit en het kan zeker geen kwaad deze natuurlijk door te lezen voor je die bonus meepakt. De bonus is twee keer 100% verdubbeling op je winst. De eerste winstverdubbeling geldt op je eerste live weddenschap tot €25 en de andere geldt op pre-match weddenschappen met een maximum van €50. Dat is dus maximaal €75 extra winst. Pak deze promoties dus snel mee bij Unibet via de knop hieronder want dit mag je niet missen!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.