Manchester United – Barcelona – ontvang tot € 50 gratis

andre
10.04.2019

Ook al spelen we op Old Trafford, Manchester United is deze week niet de grote favoriet in de Champions League. Tegenstander Barcelona is al het hele seizoen in een bijzonder sterke vorm. Wat dan ook het resultaat wordt – met Manchester United tegen Barcelona wacht er een spektakel op ons. Indien je nog geen account bij LeoVegas hebt, dan wachten er ook nog € 50 op je. Bij een van de beste bookmakers wacht dat bedrag voor je eerste inzet vanaf je online account. Daarnaast zijn ook de quoteringen van de bookmaker voor de wedstrijd interessant.

Odds en voorbeschouwing Manchester United – Barcelona

Een zege van Manchester United wordt met een quotering van 3.70 aangeboden. Wint Barcelona, dan ontvang je 2.02 keer je inzet. Een gelijkspel levert odds van 3.65 op. Voor de kwalificatie over beide wedstrijden is Barcelona zelfs nog meer favoriet. Daar staat Manchester United bij 4.00 terwijl de odds voor Barcelona bij 1.22 liggen. Interessant om te weten – qua vorm is er een voordeel voor Barcelona. Zij hebben in de laatste 5 wedstrijden 4 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. Bij Manchester United zijn dat er maar 2 zeges tegenover 3 verloren wedstrijden. Wed dus nu op de odds van een van de beste voetbal gokken sites. Wie is je favoriet om de heenwedstrijd te winnen en wie is je favoriet voor kwalificatie?
De homepage van LeoVegas met het sportaanbod en sterke odds

Ontvang € 50 gratis na je eerste LeoVegas weddenschap

Ben je nog geen klant bij deze bookmaker? Dan open je best nog voor Manchester United – Barcelona een online account. Daar zijn er tot € 50 voor je. Open je account door op onze link te klikken en dan de stappen van de bookmaker te volgen. Stort een eerste keer een bedrag van minstens € 10. Daarna kun je een eerste keer inzetten op de wedstrijd tussen Manchester United en Barcelona. 100% van die eerste inzet worden je als bonus LeoVegas Nederland aangeboden. Let wel op de maximum bedrag van € 50. Zet je meer geld in dan € 50, dan ontvang je nog altijd €50.

De quotering van je weddenschap moet minstens 1.80 zijn. Zodra je de bonus hebt ontvangen, heb je 7 dagen de tijd om hem te gebruiken. Daarna vervalt het bedrag van je gratis weddenschap. Binnen enkele stappen is het dus mogelijk om € 50 als bonus bij LeoVegas te winnen. En dat helemaal onafhankelijk van het resultaat van je weddenschap. Dit is een bijzonder mooi aanbod voor nieuwe spelers. Maak nu de eerste stap, klik op onze button naar de bookmaker en open je account voor sportweddenschappen. Daarna stort je een eerste keer en wint met je inzet op Manchester United – Barcelona in de Champions League!

Over de auteur