Inzetten op Portugal Uruguay met € 100 aan bonus!

Peter Groen
29.06.2018

Zaterdagavond treffen Uruguay en Portugal elkaar in de achtste finales van het WK. Een interessant treffen dat jij nog interessanter kunt maken. Als je als Nederlander of Belg je namelijk nu aanmeldt bij BetFIRST krijg je een geweldige 200% tot € 100 bonus. BetFIRST heeft daarnaast veel andere mooie extra´s. Lees nu meer over de promoties en bekijk onze voorbeschouwing op het duel tussen Portugal en Uruguay.

Hoe krijg ik 200% tot € 100 bonus?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 200% tot maximaal € 100.
  • Zet erna je stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.

Waarom wedden bij BetFIRST?

Naast bovengenoemde bonus zijn er nog genoeg andere redenen te bedenken waarom het goed is om je bij BetFIRST te registeren. Onze BetFIRST Ervaringen leren ons dat de website snel is, je veel betaalopties hebt, de BetFIRST App kunt downloaden en de klantenservice goed bereikbaar is. Naast deze randvoorwaarden biedt BetFIRST ook meer dan 25 verschillende sporten waarop je kunt wedden met uitstekende quoteringen. We vinden BetFIRST terug in de top van de Beste Bookmakers Nederland!

Voorbeschouwing Uruguay Portugal

Uruguay werd door sommige als outsider voor de titel getipt en liet de hoop van deze mensen niet in de steek. Het behaalde 9 punten uit haar 3 groepsduels en kreeg geen enkele tegentreffer. Portugal liep de groepswinst mis door een treffer in blessuretijd van Iran. Dit zou wel eens dure goal voor de Portugezen kunnen zijn geweest met Uruguay in het vooruitschiet. Echt imponeren deed Portugal ook niet op enkele mooie momenten van Ronaldo. Wij verwachten dat Uruguay wint en de quotering hiervoor is 2.80. Gelijkspel is 3.00 en winst Portugal 3.05. Wat verwacht jij? Speel bij BetFIRST en win!

 

BetFIRST Welkomstbonus