Pak € 200 op Utrecht Ajax

Gaston Dupont
21.12.2018

Op zondagmiddag 23 december spelen FC Utrecht en Ajax Amsterdam het eerste duel om 12.15 in de Eredivisie. Als je wilt wedden op deze wedstrijd, dan kan je dit doen bij BetFIRST. Zij aanvaarden Belgische en Nederlandse wedders en bieden een fantastische welkomstbonus van 100% tot € 200 aan.  We kijken vooruit naar het duel van nummer 4 Utrecht thuis tegen nummer 2 Ajax.

Nieuwe spelers krijgen 100% tot € 200 BetFIRST Bonus

Spelers die in Nederland of België wonen, kunnen een account aanmaken bij BetFIRST. Klik hiervoor op de banner van BetFIRST en je komt onmiddellijk op de registratie pagina terecht. Storten kan je doen via Visa, Mastercard, iDeal of Bancontact. Als je 100 euro stort, zal je 100 euro bonus ontvangen. Bij meer dan 200 euro, zal je de maximum bonus ontvangen. Vrijspelen kan je doen door tweemaal je bonus en storting in te zetten op odds van minimum 1.40. Deze minimum odds zijn de beste op de markt! In totaal krijg je hiervoor 30 dagen om de bonus vrij te spelen.

Nu aanmelden via onderstaande button en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of Paypal.
Wedden Utrecht Ajax

Voorbeschouwing FC Utrecht Ajax Amsterdam

Als twee ploegen uit de top vier elkaar partij geven, dan belooft dit spektakel. FC Utrecht heeft momenteel 28 punten uit 16 wedstrijden, en heeft dit vergaard via 8 gewonnen en 4 gelijke spelen. Met een doelsaldo van plus 9, zijn ze een van de zes ploegen met een positief doelsaldo. Als we enkel de thuiswedstrijden van FC Utrecht bekijken, dan zien we dat 6 van de 8 wedstrijden winnend hebben afgesloten.

Ajax Amsterdam staat tweede in de competitie en dit op 2 punten van PSV. Ze vergaarden 43 punten en verloren slechts tweemaal punten op 16 wedstrijden. Met een doelsaldo van + 50 vinden ze vlot de weg naar doel. Op verplaatsing won Ajax 7 van de acht wedstrijden.

Beste bookmakers ziet dat Betfirst een notering van 8.25 aan Utrecht heeft gegeven en een notering van 1.33 voor Ajax. Ook een gelijkspel heeft nog beste quoteringen, want die krijgt een 5.40 notering. De kans is groot dat beide ploegen zullen scoren en dan krijgt je weddenschap een notering van 1.58. Schrijf je in bij BetFIRST en waag je kans op Utrecht of Ajax. Veel succes.