Een heerlijke voetbalmiddag in Utrecht met FC Utrecht – Feyenoord

Jeroen van den Berg
16.12.2019

Utrecht won in Almelo bij Heracles met 1-3. Feyenoord won thuis met dezelfde cijfers van PSV. Wie wint deze wedstrijd tussen twee mooie clubs in de Eredivisie?

De strijd tussen de nummer vijf en zes van de Eredivisie

Nu de verschillen in punten hard slinken, wordt de strijd wie de nummer drie van de Eredivisie wordt ook gelijk een stuk spannender. Op dit moment staat Willem 2 op de derde positie met een punt meer dan PSV. Utrecht staat twee punten achter PSV en Feyenoord staat een plek lager met een puntje minder dan Utrecht. Er kan dus een hoop geschoven worden in de top 5 dit weekend. Zowel FC Utrecht als Feyenoord hebben de laatste wedstrijden weer kunnen voelen wat winnen is en hebben de weg naar boven dus ingeslagen. Staat FC Utrecht na deze wedstrijd nog steeds boven de Rotterdammers of heeft Feyenoord na de overwinning tegen PSV de smaak te pakken en winnen ze van de Domstedelingen? We hebben de betting sites Nederland afgezocht en mooie odds voor je gevonden.

Feyenoord sterk in eigen huis, moeite in uitwedstrijden

Een kolkende Kuip doet elk team natuurlijk beter voetballen. We zien dat het thuispubliek de laatste wedstrijden er letterlijk voor zorgt dat Feyenoord de punten in Rotterdam houdt, terwijl het uit nog weleens punten kan verspelen. Van de laatste vijf Eredivisie wedstrijden werden de drie wedstrijden in Rotterdam gewonnen. De matchen in en tegen Groningen en in Arnhem tegen Vitesse kwamen de Rotterdammers niet verder dan een gelijkspel. We gaan kijken of de bookmakers vertrouwen hebben in een Rotterdamse uitoverwinningen. Hiervoor pakken we de odds erbij van de Betfirst app.

 

FC Utrecht wint twee keer op rij

De ploeg van John van den Brom kende even een dipje. Er werd drie keer op rij verloren. Het had dan ook de pech dat achtereenvolgens Ajax en AZ op het programma stonden. De wedstrijd tegen RKC werd ook met 0-1 gewonnen en dus zag het er even niet zo rooskleurig uit bij Utrecht. De resultaten die ervoor gehaald werden tegen PSV (3-0 winst) en grote zege tegen Fortuna werden bijna vergeten. Gelukkig voor de Utrechters werd na de nederlaag tegen RKC de knop weer omgezet en werd er dus gewonnen tegen Groningen en afgelopen zondag tegen Heracles. Een overwinning tegen Feyenoord zal betekenen dat Utrecht de vijfde plek steviger in handen neemt of misschien zelfs wel over PSV springt. Utrecht zal er dus alles aan doen om ook van Feyenoord te kunnen winnen.

 

wedden FC Utrecht Feyenoord

©Betfirst

De odds voor deze wedstrijd

Bij Betfirst hebben we mooie odds gevonden voor deze match. Mocht je nog niet zo bekend zijn met Betfirst, lees dan ook even onze Betfirst Review. Hier zie je dat Feyenoord toch lichtjes de underdog is voor deze wedstrijd. Ook de bookmakers houden er dus rekening mee dat de Rotterdammers het lastig hebben in een ander stadion. Het verschil met Utrecht is niet zo groot hoor. Voor Feyenoord wint krijg je nu 2.50 terwijl je 2.45 krijgt als Utrecht wint. Het kan dus alle kanten op. Een gelijkspel geeft 3.65 en hiermee kun je dus het meeste pakken. Wil je gelijk inzetten op deze match? Dat kan heel makkelijk via de knop hieronder!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.